Cum m-am vindecat cu Reiki

Nimic nu e întâmplător și nici o persoană din viața noastră nu e o coincidență.

Totul se întâmpla acum patru ani când copleșită de dureri de picioare și spate, am căutat toate soluțiile pentru a mă face bine. Recunosc că nu sunt adepta medicamentelor și nu am luat în acea perioadă. Am făcut doar câteva sesiuni de fizioterapie, însă nu am văzut nici un rezultat pozitiv.

Am cerut lui Dumnezeu ajutorul pentru că nu mai făceam față. Întotdeauna cer ajutorul. Într-o zi îmi sugerează o prietenă să mă programez la o terapie reiki.

Nu știam ce este, dar am sunat și m-am programat. A fost o experiență de neuitat. Am scos la suprafață atâtea emoții încât nu se mai terminau.

După cinci ședințe am fost bine. Mii de mulțumiri maestrei mele care m-a inițiat în reiki!!!

Iertarea de sine și ceilalți, gândirea pozitivă și perseverența, m-au ajutat să mă vindec, chiar dacă era o „banală ” durere de spate.

A urmat apoi inițiere în gradul 1, 2, gradul 3 și gradul de maestru. Mi-am dorit din prima zi când am făcut inițierea în gradul 1 să practic reiki și să îi ajut și pe ceilalți.

Îmi aduc aminte că înainte de cursul gradul 1 m-am întors din drum de câteva ori, lasându-mă influențată de comentariile negative de pe internet. Mă bucur că m-am lăsat ghidată de intuiție și am făcut cursurile reiki.

Ce este REIKI?

Este o energie vitală universală, de vindecare care se transmite prin mâinile practicantului Reiki, o metodă japoneză de purificare și echilibrare a energiilor corpului uman.

Acționează pe toate planurile: fizic, psiho- emotiv și spiritual.

Reiki înseamnă lumină și iubire, iar accesul se obține prin inițierea făcută de un Maestru. Oricine poate practica Reiki dacă nu suferă de o boală psihică.

E o bucurie și o stare de fericire să lucrez cu oamenii și să îmi dau seama că de fapt sunt oglinda mea. Am fost și eu pe drumul lor…pavat cu suferință, depresie,lipsă de iubire, stare de abandon.

Totul e să vrei să te schimbi, să ceri ajutorul și să perseverezi, pentru că reiki înseamnă iubire, cea mai mare forță vindecatoare.

Nu trece o zi în care să nu lucrez cu mine, la iubirea de sine, la a învăța lucruri noi, la a îmi trimite mai întâi reiki mie și apoi celorlalți.

Din păcate am fost învățați să nu ne punem pe primul loc, asta e cauza lipsurilor din viața noastră.

Și pentru că viața pe această planetă e o călătorie, vă invit să o facem împreună.

Autor: Reiki Terapia Iubirii

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *