Cele mai puternice cristale cu rol protector, energizant si curativ.

Cristalele au rol protector, energizant, curativ, au rolul de a te ajuta în atingerea unor scopuri personale, mai multi bani, dragoste, relatii de succes, cariera in ascensiune etc.
Sunt cunoscute ca avand energii puternice si benefice omului. Ele au fost folosite in feng shui pentru a imbunatati calitatea unui spatiu.

 

Cele mai puternice cristale

1. Cuartul

Cuartul este un cristal pur, care are abilitatea de a curata si purifica energia din jurul lui.  Aduce armonie in familie, in casa. Il poti aseza oriunde si poti incerca mai multe variante. Ai incredere in cristalul tau si “asculta-l”.  Amplifica efectele celorlalte pietre langa care este purtat, purifica celelalte pietre. Amplifica energia, actiunea, perseverenta, intelepciunea, comunicarea, creativitatea, concentrarea, studiul, memoria, claritatea, judecata.

2. Ametist

Ametistul este unic si poate fi folosit oriunde, in birou,  locuinta, gradina sau in masina. El are proprietatea de a curata si purifica un spatiu de energiile si vibratiile negative, emana energie puternica si transforma un spatiu intr-unul primitor. Ametistul ajuta la linistire, in cazul unor emotii negative puternice. Ametistul intareste sistemul imunitar si ajuta la vindecarea dezechilibrelor la nivelul cailor respiratorii si ale pielii. In limba greaca “ametist” inseamna piatra cu puterea de a te vindeca de intoxicatii. In feng shui, ametistul este bun pentru familiile in care au loc frecvent certuri si neintelegeri.

3. Jad

Jadul este o optiune populara cand vine vorba de remediile feng shui. Jadul este o piatra care purifica energiile, protejeaza si ajuta energia dragostei. Mesajul jadului este “Iubeste-te si accepta-te asa cum esti”. Jadul aduce armonia si echilibrul. Un Budda din jad verde poate fi un excelent obiect de decor, dar si remediu feng shui pentru intelepciune.

4. Ochi de tigru

Ochiul de tigru este o piatra de protectie, care confera totodata echilibru si limpezeste gandirea, aducand calm si dispozitie buna si linistitoare. Ochiul de tigru aduce lumina in situatii complexe, protejeaza de energiile negative, ajuta la concentrare, atrage norocul, aduce claritate gandirii.
Ochiul de tigru poate fi amplasat la intrarea in casa sau langa o fereastra mare sau in zonele de vest sau nord-vest.

 

6. Hematit

Hematitul este considerat un cristal, insa el este un mineral (oxid de fier). El are renume ca remediu popular pentru bolile de sange. De altfel denumirea lui, in greaca, inseamna sange. Chiar daca este negru, aparent, daca il spargi, vei vedea ca mijlocul lui este sangeriu.
Hematitul are o energie puternica si este suficient sa-l tii in mana pentru a simti efectele calmante. El dezvolta puterea de concentrare si ofera claritate in gandire. Hematitul energizeaza si protejeaza. Il poti amplasa in de nord pentru activarea zonei cariera sau in vest pentru zona creativitate si copii. Pentru protectie se poate amplasa cat mai aproape de intrarea in casa.

Daca iti doresti o bratara care sa iti completeze stilul personal, NostalgiaBracelets.ro te ajuta cu o multitudine de bratari hand-made unice,  cu un design deosebit, din cele mai frumoasa pietre semipretioase.

Leave a comment

error: Continutul este protejat!