Sfaturi pentru perioada reducerilor in magazine

Îmi place când merg la shopping și observ că magazinele mele preferate au reduceri. Magazinele doresc să-și păstreze rafturile pline cu îmbrăcăminte, dar primesc mărfuri noi atât de des încât, în cele din urmă, articolele care nu se vând trebuie să fie puse la dispoziție pentru reduceri. Acesta este momentul sa profiti.
Dacă știi exact când va fi pus la reduceri un articol, poti decide dacă doresti să aștepti să-l cumperi ieftin sau crezi că merită bani în plus pentru a-l cumpăra la pret intreg.

Intelege etapele vanzarilor

Magazinele vor să plătiți pretul cel mai mare pentru mărfurile de pe rafturi. Acesta este motivul pentru care pun articole la prețuri mai mari chiar în partea din față a magazinului, iar articolele reduse sunt în spate. Dar pentru că o jachetă are 30% reducere nu o face mai puțin la modă, nu?

Între reducerile de sezon și ciclul de vânzare obișnuit, nu există niciun motiv pentru care ar trebui să plătiți prețul complet pentru orice articol de îmbrăcăminte sau accesoriu – cu excepția cazului în care, desigur, se vinde și nu aveți nicio șansă să-l mai achizitionati. Cunoscand aceste informatii, puteți economisi bani și să vă îmbrăcați așa cum doriți.

Așteptați intre 6 si 8 săptămâni

Magazinul permite unui articol nou să stea pe rafturi timp de șase până la opt săptămâni înainte de a fi redus. Mărfurile din magazine sunt în continuă schimbare, astfel încât proprietarii magazinelor nu își pot permite să aibă produse vechi care se stea pe rafturi și să ocupe spațiu. În plus, după șase până la opt săptămâni de cumpărare, ar putea rămâne doar câteva dintre articole – destul de greu pentru a ocupa spațiu pentru expunere. Prin urmare, au fost mutate în secțiunea de reduceri sau lichidari, de obicei chiar în spatele magazinului.

Joi este ziua cea mai buna pentru cumparaturi

Dacă doriți o pereche de pantofi pe care i-ați ochit, cea mai buna optiune este să încercați cumpărăturile într-o zi de joi. Magazinele știu că majoritatea oamenilor vin în weekend la cumparaturi, așa că încep pregătirile joi pentru a marca marfa veche și a roti marfa nouă în magazin.

Cumpărând vineri și sâmbătă, s-ar putea să gasesti oferte bune, dar s-ar putea să ai și o selecție limitată – ceea ce nu este bine dacă vrei ceva specific. Cumpărând joi, puteți avea cea mai bună selecție asociată cu cele mai bune prețuri pentru a achizitiona articolul dorit.

Cumpărați la sfârșitul sezonului

Unul dintre cele mai bune momente pentru a obține cea mai mare reducere este să faci cumpărături în jurul sfârșitului unui sezon. Rețineți că magazinele sunt cu câteva luni „înainte de vreme”, astfel încât puteți să cumparati încă un pulover ieftin și să il purtați o lună înainte să vă scoateți garderoba de primăvară.

În general, magazinele își revizuiesc mărfurile în conformitate cu săptămânile de modă din New York din septembrie și februarie, așa că aveți grijă. Puteți obține oferte excelente pentru colectia de vară, cumpărând în septembrie și puteți încerca moda de iarnă, ieftin, în februarie.

Cand nu trebuie sa cumperi

Veți plăti un preț mare dacă cumpărați prea devreme sau în timpul unei luni greșite. De exemplu, este neînțelept să cumpărați bijuterii în preajma Crăciunului, când probabil că veți plăti foarte mult. ȘUnele articole nu intra niciodată la reducere – pantofii și accesoriile de înaltă calitate sunt de obicei destul de constante ca preț, mai ales dacă nu sunt pentru un sezon anume.

Nu trebuie să cheltuiți enorm pentru a arăta grozav. Când sunteți inteligent si cumpărați în timpul reducerilor, puteți să vă îmbrăcați in pas cu moda la preturi scazute.

Leave a comment