VIDEO. Idolul adolescenților, de nerecunoscut. Cum s-a transformat Miley Cyrus de când era Hannah Montana și până azi

La începutul anilor 2000 era idolul copiilor și adolesceților din întreaga lume, însă cu trecerea timpului Miley Cyrus s-a transformat în una dintre cele mai controversate vedete de la Hollywood.

Miley Cyrus a debutat în lumea artiștilor de la o vârstă fragedă, pe vremea când o interpreta pe Hannah Montana și era adorată de copiii de pe de întreg mapamondul. Anii au trecut, Miley a crescut și și-a dorit extrem de mult să scape de umbrele trecutului, astfel că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca lumea să nu o mai asocieze cu Hannah Montana.

Astfel, într-un apartament de hotel a început transformarea vedetei: „Hairstylistul meu mă aştepta în acea cameră de hotel şi i-am spus «Tunde-mă zero, vopseşte-mă blondă – trebuie să facem o schimbare major㻓, a spus Cyrus într-un documentar în urmă cu ceva timp.

„După ce m-a tuns aveam o cu totul altă atitudine. Am simţit că în sfârşit pot arăta lumii şi acea latură rea pe care ştiam că o am”, a mai povestit artista.

„Eram o copilă fragilă cu perucă și tone de machiaj”

Miley Cyrus povestește că, deși a avut un succes imens, „Hannah Montana” i-a distrus încrederea în sine și i-a schimbat radical viața. În cadrul unui interviu artista a mărturisit că a simțit o presiune extrem de negativă pentru că trebuia să arate într-un anumit fel în perioada în care a făcut parte din serial.

„Mi s-a bagat in cap de la o varsta mica, in mod repetat, cum trebuie sa arat doar pentru ca sunt Hannah Montana. De cand am implinit 11 ani, mi-au repetat ca acum sunt o vedeta pop si ca trebuie sa am par lung, blond si o garderoba sclipicioasa”, a dezvaluit Miley, care a recunoscut că în acea perioadă suferea de tulburarea dismorfică corporală. Mai exact, la vremea respectivă era atât de preocupată de felul în care arată, încât a ajuns să își distorsioneze imaginea mentală despre ea însăși.

Fiica lui Billy Ray Cyrus a mai povestit că ajunsese să lucreze și câte 12 ore pe zi. I se dădea multă cafea, iar cei din jur o impulsionau să continue treaba, așa că până la vârsta de 16 ani a ajuns să fie cu adevărat afectată de program: „Eram o copila fragila cu peruca si tone de machiaj. Ma simteam atat de rau in pielea mea”, a spus ea. „M-au facut frumoasa, intr-un fel in care nu eram, zi de zi, timp de atatia ani, incat in momentul in care s-a terminat serialul, nu stiam cine e Miley de fapt”.

Articolul VIDEO. Idolul adolescenților, de nerecunoscut. Cum s-a transformat Miley Cyrus de când era Hannah Montana și până azi apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Hermina Hagianu