Toată lumea și-a dat coate când l-a văzut! Emil Rengle, câștigătorul ”Românii au talent”, a avut o apariție excentrică într-o cafenea de fițe

Imagini de senzație cu Emil Rengle! Câștigătorul sezonului 8 “Românii Au Talent” a fost surprins la o terasă din centrul Capitalei, în timp ce se delecta cu o cafea, împreună cu o amică. 

Dansatorul şi coregraful nu putea trece neorbservat, asta datorită ținutei pe care o avea: maiou decoltat, pantaloni scurți, șosete lungi, toate asortate cu o pereche de adidași “la modă”. De asemenea, pe bustul decoltat, lui Rengle îi atârna un lănțișor, iar pe mână strălucea un inel imens. Totuși, bijuteria a fost eclipsată de manichiura “șic” pentru care a optat acesta: Emil Rengle și-a vopsit unghiile în culori de vară, în nuanțe de bleu!

Emil Rengle, câștigătorul sezonului 8 “Românii Au Talent” a colaborat de-a lungul anilor cu mulți artişti renumiți cum ar fi Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Anda Adam, Alexandra Stan sau Inna.

Articolul Toată lumea și-a dat coate când l-a văzut! Emil Rengle, câștigătorul ”Românii au talent”, a avut o apariție excentrică într-o cafenea de fițe apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: G. M.