Suma minimă de bani pe care Andreea Bălan o face pe Youtube într-o singură zi

Atât blogul, cât și contul de YouTube al Andreei Bălan se bucură de un real succes. Cântăreața are aproape 350.000 de urmăritori, iar clipurile ei se bucură chiar și de milioane de vizualizări. 

Andreea Bălan se poate lăuda cu creșteri semnificative pe contul ei de YouTube. Numai într-o săptămână numărul celor care o urmăresc crește cu peste 2000, iar numărul vizualizărilor din ultima săptămână este de aproximativ 1 milion.

Dar succesul artistei este răsplătit și financiar, ea câștigând câteva mii de dolari lunar, minim 40-50 de dolari pe zi. Sunt totuși luni mai bune în care cântăreața poate ajunge la câștiguri de aproape 19.000 de dolari doar din YouTube.

Andreea Bălan, una dintre artistele din România cu cele mai mari încasări

Andreea Bălan se numără printre cele mai bine vândute artiste din România din punctul de vedere al concertelor din 2008 până în prezent și este recunoscută ca având cele mai spectaculoase show-uri din România, unde îmbină cu succes muzica și dansul și prezintă adevărate spectacole de revistă, înfățișate în peste 10 schimbări de costume. De-a lungul carierei, a colaborat, printre alții, cu Connect-R, Keo și Puya, iar acum face parte din juriul emisiunii Te cunosc de undeva, unde jurizează coregrafia.

Citește și: Andreea Bălan a făcut sacrificii încă de la 10 ani! ”Credeam că asta e normalitatea. Să fiu un roboțel care execută și dacă nu o făceam bine, eram pedepsită”

”Show-urile mele au devenit cu adevărat niște show-uri unice în România în care coreografia, lumina, costumele, dansul și muzica se împletesc armonios, iar când publicul aplaudă, inima mi se umple de fericire uitând de tot efortul, de oboseală, de vânătăile de la dans, de faptul că uneori petrec prea puțin timp alături de familie”, spune Andreea despre ea.

De-a lungul timpului, Bălan a adoptat mai multe stiluri muzicale, fiind apreciată în special pentru schimbările muzicale și de imagine, în încercarea de a se adapta noilor tendințe. Coregrafiile și costumațiile artistei sunt uneori criticate ca fiind prea sexuale, deși în general, concertele ei sunt primite cu recenzii pozitive din partea publicului.

Andreea este căsătorită cu actorul George Burcea și au împreună doi copii.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea, ceartă în familie! „Când mai vrei să faci…”

Articolul Suma minimă de bani pe care Andreea Bălan o face pe Youtube într-o singură zi apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: alina.serea