Simona Gherghe, detalii din Spitalul Matei Balș! Cum s-au purtat cadrele medicale cu fiul ei: „M-am panicat când am auzit că…”

Simona Gherghe a fost internată în spital cu fiul ei, Vlad. Prezentatoarea TV a ajuns la Institutul Matei Balș, unde a stat mai multe zile.

Simona Gherghe a ajuns acasă cu Vlad. Fiul ei a stat internat la Matei Balș pentru câteva zile, având ganglionii inflamați. Cel mic a stat în perfuzii timp de 8-10 pe zi și a avut nevoie de intervenția medicilor. După tot acest timp, prezentatoarea TV a ținut să le mulțumească cadrelor medicale pentru atenția primită.

Simona Gherghe, detalii din Spitalul Matei Balș!

Mai mult, Simona Gherghe vrea să înlăture prejudecățile cu privire ls spitalele de Stat din România. Vedeta TV declară că a avut o experință plăcută, iar fiul ei, Vlad, a fost foarte bine îngrijit.

„Suntem acasă, după câteva zile grele, cu Vlad în spital. E prima experiență de genul ăsta, iar Vlad a fost tare curajos. Și răbdător. Pentru un copil cu o stare excelentă, fără febră, fără simptome, în afară de ganglioni inflamați, e greu să reziști câte 8, 10 ore pe zi, legat de o perfuzie. Ne-am internat la Institutul Matei Balș, pentru că analizele lui Vlad erau extrem de proaste. Niște valori ale transaminazelor foarte mari, cauzate de un virus, care nu i-a dat alte simptome.

Cum s-au purtat cadrele medicale cu fiul ei

A reacționat bine la tratamentul perfuzabil, așa că suntem, din nou, acasă, la Ana și la tati. Vă mărturisesc că, atunci când am auzit de internarea la Balș, m-am panicat. Am avut prejudecăți, legate de spitalele de stat, dar acum regret gândurile astea. S-au schimbat multe. Totul a fost impecabil la Balș, de la grija și priceperea oamenilor, la curățenie. Mulțumesc din suflet doamnei doctor Camelia Kouris, medicul care a avut grijă de Vlad, cu atâta empatie și căldură.

Mulțumesc și medicilor de gardă, doamnelor asistente și doamnelor infirmiere. Au o profesie tare grea, dar o fac cu pasiune și talent. E cel mai greu să ai grijă de copilașii bolnavi. Să le înțelegi plânsul și frica, dar și suferința părinților. Mulțumesc și mă înclin! Și să fim sănătoși”, a scris Simona Gherghe pe pagina personală de Facebook.

Simona Gherghe, atac la învățătoarea care a jignit fetița de 10 ani

Simona Gherghe este foarte nervoasă pe învățătoarea care a jignit o fetiță de 10 ani. Prezentatoarea TV a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare.

Simona Gheghe a rămas marcată de cazul învățătoarei care își jignește eleva și o face analfabetă. Prezentoarea TV nu a trecut cu vederea acest caz, care a intrat recent în atenția presei, astfel că și-a exprimat sentimentele de revoltă pe contul său de Instagram.

”Nu înțeleg cum sistemul poate să tolereze astfel de personaje. Nu înțeleg cum se poate ca un astfel de om să lucreze în învățământ. Ce refuz să accept și să înțeleg este COMPLICITATEA grețoasă a părinților, care susțin învățătoarea.

Omul ăsta care umilește și jignește un copil de 10 ani. Și voi, prin tăcerea voastră, umiliți un copil. Astfel de oameni trebuie excluși din învățământ. Pur și simplu, nu au ce să caute în preajma copiilor! Dascălii trebuie să modeleze suflete și minți, nu să le strivească!Acesta este motivul pentru care, cât vom putea, vom evita școlile de stat.

Dascălii care urlă, jignesc, etichetează, umilesc NU au ce să caute la catedră! Nu au cum să modeleze mințile și sufletele copiilor! Din păcate, sunt foarte mulți!”, a declarat Simona Gherghe.

Sursa foto: Simona Gherghe Facebook

Articolul Simona Gherghe, detalii din Spitalul Matei Balș! Cum s-au purtat cadrele medicale cu fiul ei: „M-am panicat când am auzit că…” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia

error: Continutul este protejat!