Răzvan Simion, mesaj cu subînțeles după revederea cu Lidia Buble: ”Nu ești destul de puternic să faci…”

Răzvan Simion și-a lăsat fanii cu gura căscată, după ce a postat un mesaj pe rețelele de socializare. O glumă făcută de celebrul prezentator a iscat isterie, mai ales după acesta s-a întâlnit cu fosta sa iubită, Lidia Buble.

Răzvan Simion se pare că a rămas cu un gust amar după relația pe care a avut-o timp de aproape 5 ani cu Lidia Buble. Prezentatorul TV a postat recent un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare, iar fanii au început imediat să vehiculeze tot felul de lucruri.

”Diavolul mi-a șoptit la ureche: ”Nu ești destul de puternic să faci față furtunii care am pus-o în viața ta. I-am șoptit înapoi: ”Pe care”, este mesajul postat de Răzvan Simion pe o rețea de socializare.

Răzvan Simion și Lidia Buble, din nou împreună

Răzvan Simion și Lidia Buble au fost surprinși din nou împreună, zilele trecute. Cei doi s-au revăzut la fimările noului videoclip al Lidiei Buble, deoarece Răzvan Simion încă este implicat în cariera cântăreței. Cei doi s-au revăzut după aproape două luni de când s-au despărțit, iar revederea a fost destul de plăcută pentru ambii foști parteneri de viață.

“Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni. Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan. Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat. Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți”, zic sursele pentru Playtech.

Răzvan Simion a anunţat despărţirea printr-un mesaj emoţionant

”O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine.
Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.

Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.

Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept”, a transmis prezentatorul.

Articolul Răzvan Simion, mesaj cu subînțeles după revederea cu Lidia Buble: ”Nu ești destul de puternic să faci…” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Hermina Hagianu