Ramona Lăzuran și soțul ei și-au spus adio! Fostul iepuraș Playboy a făcut primele declarații

Ramona Lăzuran și Cristi Voicu s-au despărțit. Bruneta și celebrul impresar de fotbal au decis să meargă pe drumuri separate după nouă ani de relație. Decizia a fost luată de comun acord deși fostul iepuraș Playboy recunoaște că a făcut orice i-a stat în putere să își salveze relația.

Viața Ramonei Lăzuran s-a schimbat complet, mai ales după ce aceasta a devenit mamă. Vestea despărțirii celor doi a luat prin surprindere pe toată lumea pentru că nimeni n-ar fi zis că cei doi vor ajunge într-o asemenea situație.

„Am luat de comun acord … hotărârea să ne despărțim. Din păcate, lucrurile care ne separă au depășit lucrurile care ne unesc, astfel ca despărțirea nu a mai putut fi evitată”a declarat bruneta, pentru Spynews.ro.

„Cred că am ales o soluție matură și chibzuită. Fiecare ne vom vedea de propriul drum, dar vom avea împreună grijă de fetița noastră, Maia. Pentru mine, …va fi întotdeauna tatăl Maiei, pentru care am tot respectul și admirația”, a mai spus Ramona pentru sursa citată.

Ramona Lăzuran, surprinsă în compania tânărului Tudor Oancea (zis Strâmtul)

După o perioadă în care a stat în umbra zvonurilor care spuneau diverse despre ea, fosta divă „Playboy” și-a făcut apariția într-un local de fițe din Capitală. Bruneta „s-a arătat” la brațul tânărului Tudor Oancea (zis Strâmtul), cel despre care s-a spus, nu o dată, că ar fi dat o mână de ajutor importantă la destrămarea căsniciei dintre Bogdan „Syda” Ionescu și Elena Băsescu.

Cei doi nu au ieșit singuri în oraș, ci a fost, mai degrabă, o reuniune de familie, pentru că au fost însoțiți și de părinți. Și, stai așa, că nu vorbim despre orice părinți. Tatăl tânărului este nimeni altul decât decanul Facultății de Drept. Așadar stimabila Lăzuran „a coborât” direct de pe coperta Playboy în casa domnului Decan, cu tot cu fiul lui de mână.

Sursă foto: Arhivă foto

Articolul Ramona Lăzuran și soțul ei și-au spus adio! Fostul iepuraș Playboy a făcut primele declarații apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Hermina Hagianu