Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Prezentatoarea TV și Smiley au spus marele „DA”

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Prezentatoarea TV și Smiley au spus marele „DA”.

Gina Pistol și Smiley s-au pregătit astăzi pentru cel mai frumos eveniment din viața lor. Cei doi și-au unit destinele astăzi, pe 27 mai, atât în fața ofițerului Stării Civile, cât și în fața lui Dumnezeu. Cine sunt nașii lor de cununie, dar și cum a fost la marele eveniment vedeți pas cu pas pe CANCAN.RO.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. După șapte ani de relație, artistul și prezentatoarea TV au decis că este momentul să își ducă povestea de iubire la următorul nivel: căsătoria. Astfel, marele eveniment, pe care cei doi nu îl vor uita vreodată, are loc chiar astăzi. Cum și nașii au un rol important la o nuntă, mulți s-au întrebat cine vor fi părinții lor spirituali. Cu siguranță, nu cei ai fiicei lor, Josephine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Cum s-a îmbrăcat Smiley la nunta cu Gina Pistol? N-ai spune că e ginerică

Gina Pistol și Smiley trăiesc cele mai frumoase momente! Ziua cea mare a venit, iar vedeta TV și celebrul artist vor spune cel mai important DA din viața lor. Se căsătoresc, astăzi, într-un decor de basm pe malul Lacului Snagov!

Smiley și Gina Pistol s-au pregătit intens să facă pasul cel mare. Celebrul artist a vrut să respecte tradiția, așa că și-a petrecut noaptea dinaintea nunții la hotelul Marmorosch din Capitală. Nu a vrut să vadă mireasa până când nu va începe marele eveniment. CANCAN.RO are primele imagini cu cântărețul în costum de ginerică. Solistul arată ireproșabil și deja a furat toate privirile celor din jur. A îmbrăcat un costum elegant, cu care a ieșit din tipar. Este un ginere modern, așa cum rar mai vezi. Și-a păstrat stilul și a reușit să arate perfect. Vezi toate imaginile pe CANCAN.RO.

Cine sunt nașii de nuntă ai lui Smiley și Gina Pistol

Până acum nu s-au aflat prea multe detalii despre nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Știm, totuși, că marele eveniment va avea loc la Snagov și că mirii nu vor respecta tradițiile și obiceiurile clasice. Artistul a fost cel care a dat câteva detalii din culisele evenimentului și a dezvăluit cine vor fi nașii lor. Ei bine, deși nu a dat nume concrete, Smiley a subliniat faptul că nu vor fi cei care le-au botezat fiica. Sunt prieteni vechi de-ai cuplului, onorați că au această misiune.

În această dimineață, Gina Pistol a anunțat că a început pregătirile pentru marele eveniment. Încă de la prima oară, blondina le-a mărturisit fanilor pe rețelele de socializare că este gata pentru momentul în care va rosti „Da” în fața altarului. Iar filmulețul confirmă spusele sale:  camera plină de ustensile pentru ca mireasa să arate perfect.

Gina Pistol va cânta la propria nuntă

Smiley a dezvăluit că printre cei care vor cânta la nuntă se numără și… Gina Pistol. Potrivit propriilor declarații, mireasa va avea un moment special în cadrul marelui eveniment.

„Nici la asta nu m-am hotărât (n.r. piesa pentru dansul mirilor). Nu știm, pentru că noi nu avem o piesă a noastră. Noi aveam albume întregi. Am nașii lui Josephine și nașii noștri de căsătorie, prieteni vechi. Nu sunt pregătit cu tradițiile astea. Mă interesează dansul găinii. Sigur Gina va cânta la nuntă”, a declarat Smiley, la Radio ZU.

Foto: Instagram

Articolul Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Prezentatoarea TV și Smiley au spus marele „DA” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia

error: Continutul este protejat!