Pentru ce acuzații a fost extrădat Costi Alecu în SUA. Este pregătit să-și toarne colaboratorii!

Au apărut o parte din acuzațiile pentru care Costi Alecu, cunoscut drept “Regele criptomonedelor”, dar şi mâna lui dreaptă au fost extrădaţi în SUA. CANCAN.RO vă ofere în exclusivitate toate detaliile despre acest caz. Prin intermediul unor licitații false, cei doi ar fi înșelat mai mulți cetățeni americani.

CANCAN.RO a primit pe celebra adresă pont@cancan.ro informații de ultimă oră despre ”Regele criptomonedelor”, Costi Alecu.

Potrivit anchetatorilor, Costi Alecu ar fi constituit, alături de fosta lui iubită, Daniela Petrișor, și de Mădălin Ghinea, o grupare care se specializase în organizarea de licitații false pe internet. Cei trei scoteau la vânzare obiecte de lux, foarte scumpe, pentru care licitau cetățeni din SUA, Marea Britanie și India. După ce aceștia virau banii, infractorii scoteau sumele și le investeau în moneda virtuală Bitcoin.

În 2019 începe povestea, atunci când FBI a început urmărirea lor, iar aceştia au încercat să păcălească doi agenţi sub acoperire.

Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Articolul Pentru ce acuzații a fost extrădat Costi Alecu în SUA. Este pregătit să-și toarne colaboratorii! apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Maria

error: Continutul este protejat!