Obține sprâncene fericite acasă! Metoda din 5 pași care te va scoate din impas de sărbători!

Obține sprâncene fericite acasă! Sprâncenele sunt reginele fizionomiei dintotdeauna însă abia în ultimii ani au primit atenția binemeritată. În prezent există nenumărate stiluri și metode de a reinventa ceea ce reprezintă 80% din rama feței.

Ba chiar sprâncenele atent îngrijite au devenit un must-have al oricărei ținute memorabile! Și cum de sărbători dorim să rămânem în amintirea celor dragi ca fiind cele mai frumoase, am întrebat-o pe Larisa Tănase, expert în beauty și dermopigmentare, care este acel detaliu care transformă orice look într-unul cu accente moderne și care poate fi obținut ușor acasă!

Obține sprâncene fericite acasă!

“Fie că vorbim de sprâncene naturale sau micropigmentate, voi împărtăși un mic secret care te va face să arăți grozav în serile în care vei petrece de sărbători și nu numai! Un profesionist știe cum să asigure un echilibru armonios și estetic al fizionomiei prin reinventarea sprâncenelor, însă dacă nu ai timpul sau bugetul necesar pentru o vizită la un designer de sprâncene, acest truc te va scoate din anonimat și te va face remarcată!”, ne-a declarat creatoarea sprâncenelor fericite.

Indiferent de forma sprâncenelor tale, află că există soluții eficiente prin care să definești și să modelezi sprâncenele așa cum îți dorești, iar Larisa Tănase îți dezvăluie, pas cu pas, metoda cea care este și accesibilă oricui:

Metoda din 5 pași care te va scoate din impas de sărbători!

1. Primul pas este să le lași să crească și să ajuți procesul de regenerare prin diferite tratamente, aplicate cel puțin de 2 ori pe zi.

2. Abordează un mod de pensat natural, fără linii definite. Un aspect mai soft pe conturul sprâncenelor aduce mai multă valoare aspectului general al fizionomiei, față de un aspect liniar care poate accentua asimetriile.

3. Nu tunde sprâncenele, deloc! Excepție face doar firul lung, dublu ca și lungime, față de restul firelor.

4. Piaptănă sprâncenele în sensul natural de creștere al firelor de păr și cu vârfurile ușor înclinate (detaliu care îndulcește trăsăturile feței). Recomandarea este să exersezi mai multe stiluri de pieptănare a sprâncenelor tale, până când vei găsi cel potrivit ție.

5. Folosește un gel dedicat sprâncenelor, care are rol de fixare și de îngrijire. Aplică-l cu o pensulă specială pentru stilizare și modelare, în direcția creșterii naturale a părului, de jos în sus, curbând firele ușor spre vârfuri.

Te-ai împotmolit la vreunul dintre cei 5 pași? Larisa Tănase te invită să îi trimiți poze cu rezultatul pe rețelele de socializare și vei avea ocazia să ți se răspundă la întrebări!

Articolul Obține sprâncene fericite acasă! Metoda din 5 pași care te va scoate din impas de sărbători! apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Dora Bazavan

error: Continutul este protejat!