Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale: „Nici astăzi nu este vindecată”

Oana Roman a vorbit recent despre starea de sănătate a mamei sale. Este cunoscut deja că Mioara Roman a suferit în urmă cu doar câteva săptămâni o intervenţie chirurgicală din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Deşi medicii erau rezervaţi la momentul respectiv, în prezent, situaţia este una bună.

Oana Roman obişnuieşte să îşi ţină fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viaţa ei, fie că vorbeşte de lucruri frumoase sau mai puţin plăcute. Nu le-a ascuns faptul că a trecut printr-o perioadă extrem de grea din cauza problemelor cu care mama ei s-a confruntat.

Oana Roman alături de mama sa

Cum se simte în prezent Mioara Roman

Internauţii au fost alături de ea şi în continuare s-au interesat de starea de sănătate a Mioarei Roman. Pentru a le răspunde tuturor, Oana a decis să facă un videoclip în care să explice cum se simte mama ei în prezent.

Vedeta a mărturisit că lucrurile sunt mult mai bune acum, iar cei de la centrul unde aceasta stă se ocupă în cel mai mic detaliu de ea și au grijă ca totul să fie bine.

„Foarte mulți dintre voi mă întrebați de mama. Mama este mult mai bine față de starea pe care o avea în momentul în care a fost externată… nu vă pot descrie. Într-adevăr, operația a reușit, domnul doctor a operat-o și a salvat-o, dar starea ei generală după o lună de stat în spital era una foarte proastă, cu albumina foarte scăzută, hemoglobina foarte scăzută și cu o escară foarte gravă, care nu a fost tratată cât a fost ea în spital. Nici astăzi nu este vindecată, tratamentul e foarte complex, costisitor și dureros pentru ea, dar este mult mai bine”, a spus ea pe InstaStory.

Cine îi este alături vedetei în această perioadă

În urmă cu doar două zile, Oana Roman a publicat un mesaj emoționant despre fiica ei. Vedeta a mărturisit că Isabela o ajută foarte mult şi îi este alături tot timpul, iar ea este extrem de mândră de tot ce face la această vârstă.

„Vă spun sincer că sentimentul pe care îl trăiești având așa un copil este o binecuvântare, dar și o provocare. Isa mă stimulează emoțional, dar și intelectual în moduri care mă surprind în fiecare zi. Nu ai cum să nu te bucuri și să nu îți dorești să nu pierzi nici un moment petrecut alături de ea. E o simbioză care îți dă viață și putere. E cel mai fascinant lucru pe care îl trăiesc și nu se compară cu absolut nimic. Orice altceva este minor, pentru că vreau să mă bucur de ea în fiecare moment, chiar și atunci când doarme o privesc și nu mă satur”, a scris vedeta atunci pe InstaStory.

 

 

Sursă foto: social media

 

Articolul Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale: „Nici astăzi nu este vindecată” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Hermina Hagianu

error: Continutul este protejat!