Oana Lis, sfâșiată de durere! Ce i-a spus Viorel Lis despre moarte: „Mă duc pe lumea cealaltă și…”

Oana Lis, sfâșiată de durere! În ultima perioadă, starea de sănătate a lui Viorel Lis nu a fost deloc una bună. A ajuns de mai multe ori pe patul de spital cu probleme grave de sănătate. Cea care îi este alături în aceste momente delicate este Oana Lis.

În cadrul unei intervenții telefonice la emisiunea Star Magazine, de la Antena Stars, soția fostului edil al Capitalei a spus ce conversație a avut cu soțul ei, ieri dimineață.

„De dimineață el îmi spunea. Oana, ce fac dacă o fi fă mă duc pe lumea cealaltă, cum iau legătura cu tine? Și eu i-am zis. Nu știu, Viorel, dar să îmi trimiți bani! Sunt și momente în care plângem, dar ne ridicăm.”, a spus Oana Lis.

Oana Lis, sfâșiată de durere!

Oana Lis recunoaște că bătrânețea vine cu diferite provocări pe care ea nu le știa. Și spune că, deși lumea a condamnat-o că îl va părăsi pe Viorel la bătrânețe, ea vrea să fie un exemplu. Și să îi facă pe toți să înțeleagă faptul că cei în vârstă, nu ar trebui să fie excluși.

„La noi fiecare zi e diferită. Bătrânețea vine cu diferite provocări pe care nu le știam, acum le descopăr. Am studiat lucrul ăsta, pentru că nimeni nu ne învață. Deși lumea m-a condmanat că o să îl las la bătrânețe, eu din contră, vreau să fiu un exemplu. Și să se înțeleagă că pe cei în vârstă din familia noastră, la mine soțul, dar pot fi și părinți, bunici, nu trebuie să îi excludem. Am momente în care cad, mă plâng și cer ajutorul, este ceva normal, omenesc. Am învățat de la cazul lui Viorel , de la noi din familie, că pentru bătrânețe trebuie să ai bani strânși, nu trebuie să te bazezi pe absolut nimeni. Este un plus că ceilalți vor fi lângă tine, dar trebuie să ai ceva pregătit.”, mai spune Oana Lis.

Viorel Lis a cerut să-i fie pregătit locul de veci!

Oana și Viorel Lis au ajuns acasă cu bine după ce au fost internați amândoi în spital cu temutul Coronavirus. Fostul primar al Capitalei a văzut însă moartea cu ochii! Convins că virusul îl va ucide, el a cerut să-i fie pregătit locul de veci.

Soții Lis au trecut prin clipe de coșmar după ce au fost infectați cu virusul care a omorât milioane de oameni în întreaga lume. Oana ne-a mărturisit că s-a temut cel mai tare pentru viața soțului ei care, la 77 de ani, are mai multe probleme de sănătate.

În prima noapte când l-am internat pe Viorel am plâns tot drumul de la spital până acasă, a fost un șoc! Zilele au trecut altfel în spital cât am fost internați. Acum sunt pentru prima oară la volan, conduc, acum 2-3 zile am venit acasă”, povestește Oana Lis.

Teama nu a trecut, și asta pentru că virusul a lăsat ”urme” peste Viorel Lis, care avea oricum sănătatea în pioneze.

Eu simt că am acum a doua șansă la viață! Știu că nu e ceea ce unii vor să audă dar ne-a salvat faptul că am fost vaccinați, că am mers din prima zi la evaluare la spital. Eu o să mai fac o radiografie la o lună după externare. Acum sunt OK! Viorel este încă în convalescență, el se recupereză mai greu, dar din moment ce i-au dat drumul acasă, deși a avut o formă de Covid medie spre gravă, e mai deteriorat! Este o minune că trăiește! E o minune că nu a ajuns la ATI! Am văzut pe pielea mea că boala asta nu are nicio legătură cu răceala”, ne-a declarat Oana.

Articolul Oana Lis, sfâșiată de durere! Ce i-a spus Viorel Lis despre moarte: „Mă duc pe lumea cealaltă și…” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia