Oana Ioniță divorțează de Florin Budnaru! Care este motivul + Ce se întâmplă cu cei doi copii: „E mai complicată situaţia”

Oana Ioniță divorțează de soțul ei, Florin Budnaru! Care este motivul real al separării și ce se întâmplă cu cei doi copii veți afla în articolul ce urmează.

Oana Ioniță a dezvăluit că a decis să divorțeze, după 10 ani de căsnicie. Decizia ar fi luată încă de la finalul lui 2022 și acum cei doi se află în plin proces de divorț. Fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor încă locuiește cu soțul și cu cei doi copii. Se pare că procesul de divorț este mai complicat, fiind vorba și despre custodia celor mici, dar și despre casa cumpărată împreună.

Oana Ioniță divorțează de Florin Budnaru!

„Suntem la începutul divorţului. Am luat hotărârea la sfârşitul anului trecut şi vom aştepta să vedem cum se desfăşoară tot procesul. Detaliile vor fi analizate, iar hotărârile le va lua tribunalul. Noi am început divorţul, probabil se va continua cu custodia copiilor, apoi traseul pe care îl are în mod normal un divorţ. Noi locuim împreună. Copiii locuiesc cu noi”, a mărturisit Oana Ioniță pentru Spynews.ro.

„Sperăm ca totul să se desfăşoare cât mai repede. Eu sper! Nu vorbesc în numele lui. E mai complicată situaţia, este vorba şi despre copiii, este vorba şi despre casă. La notar totul este mai rapid, într-adevăr, dacă este de comun acord. Trebuie să stabilească un tribunal custodia, orele de vizită, inclusiv când vine vorba despre casa pe care am cumpărat-o”, a mai adăugat ea pentru sursa citată.

Care este motivul + Ce se întâmplă cu cei doi copii

Motivul despărțirii dintre Oana Ioniță și Florin Budnaru ar fi neînțelegerile. Deși anul acesta cei doi împlineau 10 ani de căsnicie, se pare că relația lor nu a mai mers din niciun punct de vedere. Vedeta TV s-a separat de soț și cu afacerile.

„Nu ne-am mai înţeles. Noi anul acesta am fi împlinit 10 ani de căsătorie şi lucrurile nu au mai funcţionat între noi. Dar e important să colaborăm pentru binele copiilor.

Nu, pe plan profesional suntem separaţi, adică eu am şcoala de dans şi academia de dans şi el are proiectele pe care le desfăşoară la operetă. Nu mai colaborăm nici din punct de vedere al job-ului, fiecare are altă direcţie”, a mai spus Oana Ioniță.

Cu ce se ocupă Oana Ioniță de când a renunțat la televiziune!

Pentru Oana Ioniță, inclusiv viața de mamă a venit în pași de dans. A înființat o școală de dans unde pune mare pasiune în ceea ce face, a predat cursanților ei, de la cei mici, la cei mari, chiar și în perioada sarcinii. Și tot dansul a salvat-o de la depresia postnatală cu care s-a confruntat.

Astăzi, Oana Ionița are doi copii frumoși, Isabel (12 ani) și Maxim (8ani), care i-au moștenit din ambiție și talent artistic. Iar fiica ei îi calcă deja pe urme(le) de dans.

„Viața mea de mamă este îmbinată cu viața mea de profesor și director al școlii „Dance Planet”, care se termină foarte târziu noaptea. Și din acest motiv nu pot să mă trezesc chiar la prima oră a dimineții.

Se împarte între dans și familie

Nu sunt ca celelalte mămici, care încep ziua la 7-8 dimineața, cu mic dejun, pregătirea lăpticului, aranjatul prin casă. La mine se întâmplă ca diminețile să fie mai târzii și am noroc cu soțul care merge dimineața cu băiatul la școală, iar fetița mea învață după-amiaza și mă pot ocupa eu de ea.

Dimineața de obicei o încep cu telefonul, îmi organizez planurile de la sala de dans. Apoi verific mâncarea câinelui, pentru că avem de puțină vreme și un al treilea membru al familiei, pe Sushi, un samoyed de 4 luni. E foarte agitată, ne-a ros cablurile prin casă, ne-a mâncat canapelele și încercăm cu toții să îi oferim și o educație ca într-un an de zile să se liniștească.

Isabel împlinește în curând 12 ani și se ocupă aproape în totalitate de creșterea lui Sushi. A luat această misiune foarte în serios”, spune Oana Ioniță pentru demamici.ro.

Articolul Oana Ioniță divorțează de Florin Budnaru! Care este motivul + Ce se întâmplă cu cei doi copii: „E mai complicată situaţia” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia