Nu mai e de glumă cu Andrei Duban! I-a făcut soției o criză de nervi din cauza unui coș de rufe

Cine ar fi putut crede vreodată că între Andrei Duban și a lui jumătate, Gabriela, se pot naște scandaluri care să-i sperie până și pe cei mai scandalagii dintre scandalagii? Nimeni sau, mă rog, foarte puțini! 

Iată că pe aceștia, și nu numai pe ei, familia Duban i-a luat prin surprinde. Zilele trecute Dubanii au fost surprinși de colegii noștri, paparazzi Ciao.ro, în timp ce încercau să se pună de acord în privința unor cumpărături pe care le aveau de făcut dintr-un centrul comercial de mobilă de la marginea capitalei. Și când spunem încercau nu exagerăm cu nimic. Atât de mult s-au străduit, încât soțul abia dacă se mai ținea pe picioare. L-a un moment dat, chiar a capitulat, așezându-se bătrânește pe un stand de covoare pe care l-a găsit în apropiere. Nu-i lipseau, după cum se vede în imagini, masca și sacoșa. Din când în când se mai aude câte un plici. Sunt mâinile lui care-i cad parcă, lipsite de control, pe picior, în timp ce încearcă secat de putere și răbdare să o convingă pe Grațiela să ia, în mama mă-sii, un model și gata. Ufff… epuizant!

În tot acest timp, în fața lui, i se agita jumătatea, plimbându-se doi pași în fața, doi în spate, în încercarea disperată de a se decide care să fie… coșul de rufe potrivit pentru familia ei.

COȘUL DE RUFE…

Aceasta a fost arma letală care l-a pus la pământ pe actorul, care de altfel joacă în fața a sute de persoane. Pe de altă parte, vorba aceea cu „femeia te ridică, femeia te doboară” este cât se poate de reală și iată, perfect aplicabilă, în cazul actorului Andrei Duban. Cu siguranță că atunci când a plecat de acasă la cumpărături alături de femeia vieții lui, nu și-a închipuit că o să-l „leșine” – la propriu – un banal… coș de rufe.

Frumos cuplu, surprinzătoare antamare.

Articolul Nu mai e de glumă cu Andrei Duban! I-a făcut soției o criză de nervi din cauza unui coș de rufe apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: ileana.ghinea