Nelu Cortea, atac la „ciocolata” Melindei. Puya este foarte gelos: „Sper să își țină mâinile acasă, doar e căsătorit”

Nelu Cortea face un atac amuzant la „ciocolata” Melindei. Puya este foarte gelos în America Express și speră ca actorul să își țină mâinile acasă. 

În emisiunea de aseară, în prima etapă din Columbia de la America Express, echipele s-au schimbat între ele. Era momentul mult așteptat de către toți fanii acestui mare show de televiziune.

Astfel, Andreea Antonescu a descoperit că noul ei partener este Puya, iar Andreea Bălan a făcut echipă cu Jean Gavril. Dinu a făcut echipă cu Bie, iar Nelu Cortea cu Melinda. Bordea a făcut echipă cu Doina, Scărlătescu cu mama lui Bie. Când toți au reușit să formeze noile echipe, concurenții au pornit în căutarea unui loc de cazare.

Nelu Cortea, atac la „ciocolata” Melindei

„Moare Melinda! Melinda o să te bântuie. O să dormi cu Puya!”, s-a amuzat Andreea Bălan.

Ei bine, surpriza a fost alta! Cel gelos este Puya și a recunoscut-o de mai multe ori în cadrul emisiunii America Express.

„Da, sunt foarte gelos! De ce să nu recunosc! Acum sper că Nelu Cortea își va ține mâinile acasă, doar e căsătorit, ce naiba”, a spus Puya la testimonial.

Cu toate acestea, glumițele nu s-au oprit aici. Nelu Cortea și Melinda au făcut haz de necaz încontinuu. Mai mult, comediantul a făcut și o remarcă pertinetă.

Puya este foarte gelos: „Sper să își țină mâinile acasă, doar e căsătorit”

„Nu știu cum să spun, dar mie îmi cam place ciocolata”, a zis Nelu Cortea râzând, făcând aluzie la Melinda, care este creolă.

Mai mult, cei doi au dormit în aceeași cameră și Nelu Cortea a trecut-o pragul pe Melinda, așa cum fac toți tinerii căsătoriți în noaptea nunții. După ce s-a închis ușa și cameramanul a trebuit să plece, cei doi râdeau și făceau glume să se lase în pace unul pe celălalt.

În tot acest timp, Puya era singur și trist. El a mers la somn în altă cameră, pe o canapea, și-a luat perna în brațe, sperând ca noaptea să treacă repede.

„Rău cu rău, dar mai rău e fără rău”, a conchis Puya la finalul zilei, ducându-i dorul Melindei.

Nelu Cortea suferă de o boală pe care a ținut-o secretă!

Nelu Cortea suferă de o boală pe care a ținut-o secretă! Nici Cătălin Bordea nu știa, a flat abia în America Express de existența ei!

Nelu Cortea a trăit momente de panică la America Express. Asta pentru că i s-a făcut foarte rău înainte unei probe. Așadar, a fost nevoit să dezvăluie faptul că a fost diagnosticat cu o boală care îi afectează căile respiratorii, mai exact astm. Nici măcar Cătălin Bordea, prietenul lui cel mai bun, nu a știut că are o afecțiune cronică. Citește continuarea aici.

Puya a băut mai mult decât trebuia în America Express?

Andreea Bălan a fost prima invitată la podcastul „Podcastito”, prezentat de Cătălin Bordea și Nelu Cortea, difuzat doar pe AntenaPLAY. Acolo concurenții povestesc întâmplările și trăirile din America Express, care nu se văd la televizor. Ei bine, artista a făcut dezvăluiri incendiare.

Andreea Bălan a povestit la „Podcastito” cum a început cursa în America Express pentru ea, dar și pentru Andreea Antonescu. Artista a explicat de ce au avut cinci bagaje și cum s-au descurcat să le care.

„Eu eram foarte odihnită! Am luat o pastilă în avion și am dormit tot drumul. Eram pregătită în orice moment să înceapă competiția. Bagajul cu numărul cinci a fost pregătit de Andreea pentru că ne-am gandit că începe cursa și să avem tot pregătit. Nu a fost așa și a trebuit să le cărăm și cu ajutorul vostru (n.r. Bordea și Cortea), dar și cu ajutorul bărbaților din Mexic”, a povestit Andreea Bălan. Citește continuarea aici.

Puya are un secret păstrat cu sfințenie!

Puya are un secret păstrat cu sfințenie! Nimeni nu știa asta despre el, dar Melinda l-a dat de gol la America Express.

Puya și Melinda sunt concurenți la America Express și formează una dintre cele mai de temut echipe. Cu toate acestea, sorții au fost împotriva lor și au ajuns în etapa trecută pe ultimul loc, fiind la un pas de a fi eliminați din concurs. Ei bine, vulturul a fost verde, ceea ce le-a oferit încă o șansă la joc.

Puya și Melinda au început etapa din această săptămână și ultima din Guatemala cu un handicap. Este bine de știut că, echipa care este salvată de la eliminare primește un handicap în etapa următoare. Așadar, cei doi concurenți s-au ales pe cap cu un dezavantaj viu, adică o femeie locală. Citește continuarea aici.

Cine este Melinda de la America Express!

Cine este Melinda de la America Express 2023! Iată cu ce se ocupă soția lui Puya și cum a început povestea lor de dragoste.

Melinda de la America Express 2023 face echipă cu soțul ei, Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu. Aceasta a povestit că se aștepta ca această competiție să fie mai ușoară, dar a întâmpinat provocări destul de dificile pe Drumul Aurului.

Melinda de la America Express 2023 are 33 de ani și este căsătorită de 12 ani cu Puya. Cei doi au împreună trei fetițe. Tânăra este extrem de discretă și nu și-a dorit să apară până acum în lumina reflectoarelor. Citește continuarea aici.

Sursa foto: Capturi AntenaPLAY

Articolul Nelu Cortea, atac la „ciocolata” Melindei. Puya este foarte gelos: „Sper să își țină mâinile acasă, doar e căsătorit” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia

error: Continutul este protejat!