Motivul pentru care Dorian Popa nu face copii: ”Nu sunt impotent din cauza steroizilor…”

Care este motivul pentru care Dorian Popa nu face copii? Probabil este una dintre întrebările care i se pun cel mai des. Artistul a mărturisit motivul real pentru care el și iubita lui nu se grăbesc cu această decizie. 

De-a lungul timpului au existat multe speculații cu privire la motivul pentru care Dorian Popa și iubita lui nu se grăbesc să facă un copil. Cei doi sunt împreună de 10 ani, se înțeleg foarte bine, au tot ce-și doresc… dar au fost încolțiți de prejudecăți.

Motivul pentru care Dorian Popa nu face copii

Un lucru este clar: amândoi își doresc un copil, chiar dacă nu a sosit încă momentul potrivit în viața lor. La fel cum s-a întâmplat și în privința nunții.

Nu am cerut-o niciodată, nici ea pe mine. Este o chestie pe care noi o avem în suflet. Avem 10 ani de zile fără acte, suntem foarte fericiți așa. Nici nu cred că vom mai face pasul acesta, poate când o să apară un al treilea membru al familiei. Pe ideea de unitate, să purtăm același nume de familie. Poate„, a declarat Dorian Popa, recent, pentru wowbiz.ro.

Artistul a spulberat și zvonul fals care s-a lansat despre el. Și anume acela că steroizii i-au afectat organismul și îl împiedică să facă un copil.

S-a spus că nu fac copii pentru că iau steroizi. Iau niște suplimente nutritive, astea îți încarcă organismul, ficatul. Nu e ok să fac un copil acum, dar asta nu înseamnă că nu pot procrea. Nu sunt impotent din cauza steroizilor. Trebuie să fii foarte atent când iei decizia să faci un copil. Pot să procreez și mâine, dar nu vreau”, a declarat Dorian Popa în podcastul lui Cătălin Măruță.

Câți bani produce Cheluțu

Câinele lui Dorian Popa, Cheluțu, a ajuns senzația internetului, însă are o poveste cutremurătoare.

„Îl știam pe Chelutu încă de când era mic. El este luat de la o cunoștință de-a mea, care probabil că nu a știut cum să se ocupe de el. Pentru că bulldogii francezi sunt foarte greu de întreținut, sunt foarte pretențiosi. Într-adevăr, el era o fire mai dificilă. În sensul că ne-am chinuit până să-i găsim bobițele pe care să i le dăm să le mănânce”, a povestit artistul.

Între timp Cheluțu s-a făcut bine și a ajuns să câștige o avere cu imaginea pe care i-a construit-o celebrul lui stăpân.

Suntem o familie, nu împărțim cifrele. Cheluțu are o medie între 12.000-15.000 euro pe lună”, a recunoscut Dorian.

Articolul Motivul pentru care Dorian Popa nu face copii: ”Nu sunt impotent din cauza steroizilor…” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Maria