Motivul pentru care Alex Velea nu mai este difuzat pe posturile de radio: ”De când m-am combinat cu nevastă-mea mi se pare că am fost cumva pedepsit”

Alex Velea este fără doar și poate unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Deși are un succes fantastic, artistul dezvăluie de ce nu mai este atât de difuzat pe posturile de radio.

Invitat la podcastul produs și găzduit de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții’, cu Gojira, Alex Velea și-a spus părerea despre faptul că încet, încet a început să nu dispară de pe posturile de radio.

„De când m-am combinat cu nevastă-mea mi se pare că am fost cumva pedepsit și mi s-a părut că am fost, și eu și ea (…) ne-au băgat așa într-un con de umbră sau și-au dorit să ne bage. Din 2015, după Din vina ta nu m-au mai dat cu nimic. M-au dat puțin cu Defectul tău sunt eu, chiar înainte să se nască Domi, am lansat-o cred că în noiembrie 2014.

De atunci nu m-au mai dat cu nimic, au rulat tot anul Din vina ta, au bubuit-o, după care au zis ce sens mai are să mai scoți o piesă, păi am lansat doar o piesă anul ăsta, n-am cum ca artist să scot doar o piesă”, a declarat Alex Velea, citat de libertateapentrufemei.ro.

Alex Velea, dezvăluiri neștiute despre primele întâlniri cu Antonia

Alex Velea a fost întotdeauna sincer în ceea ce privește viața sa intimă. Artistul nu s-a ferit să povestească cum a fost primul moment în care a interacționat cu actuala sa parteneră.

„Am fost prieteni mult timp, mult timp. Cred că ne-am cunoscut în 2009. A venit la studio cu Tom Boxer cu piesa Morena și își doreau o piesă mai urbană. Și au venit la studio să le prezinte Baxter niște instrumentale. Și cumva (..) hai să le arătăm niște piese și nu că ne-a gonit din studio, dar (…) mai stați, mai stați pe la vișin. Și zic ia…ce e asta? Să ne dea afară să facă ea audiție. N-am început chiar cu dreptul. După care tot așa cineva zicea că e o fata care face MC-ială la Bamboo în engleză (…) Am fost să văd un dansator și am văzut-o pe ea. Zic mișto, bravo.

După aia ne-am tot văzut în mediul ăsta artistic și în 2012 deja a început să vină la studio unde lucram eu. Și ne-am împrietenit, dar nimic mai mult. Eu eram în relație, ea era în relație. Nu simțeam și n-aș fi făcut pasul ăsta, mi-am pus un scut, eram căsătorit. Și la ea era un scut, era într-o relație și se comporta ca atare. Nu flirtam, nu ne făceam ochi dulci. N-am anticipat nimic, pur și simplu s-a întâmplat”, a povestit Alex Velea.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Motivul pentru care Alex Velea nu mai este difuzat pe posturile de radio: ”De când m-am combinat cu nevastă-mea mi se pare că am fost cumva pedepsit” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Hermina Hagianu

error: Continutul este protejat!