Mike, gest halucinant la America Express. Partenerul Iuliei Albu şi-a ieşit din minţi: „Ai spart telefonul. Ai fost un bădăran”

Mike, partenerul Iuliei Albu a fost din nou, protagonistul unui moment halucinant la America Express. Presiunea cursei şi dificultatea ultimelor misiuni l-au făcut pe bărbat să îşi iasă din minţi. Criticul de modă şi iubitul său şi-au aruncat cuvinte dure, fără să mai ţină cont de faptul că erau filmaţi. 

După ce au petrecut seara pe teritoriul unui trib străvechi, echipele au fost nevoite să plece spre altă destinație, Paseo Turistico del Rio Puyo. Acolo, concurenţii trebuiau să găsească tzantzas, nişte capete în miniatură care reprezentau penalități sau avantaje.

Capetele de războinici, vrăjitoare și regi puteau scădea între 10 și 30 de minute din timpul de sosire la Irina Fodor. Restul capetelor adăugau 10 minute la timpul de sosire.

Iulia Albu şi Mike

Iulia Albu a ajuns la capătul puterilor

În echipa formată din Iulia Albu şi Mike, criticul vestimentar a avut misiunea de a găsi captele, în timp ce partenerul său i le descria. Cei doi au încercat să se înţeleagă prin staţii, însă lucrurile au degenerat, iar la un moment dat a izbucnit o ceartă puternică.

Obosit de misiune și presat de dorința de a fi înaintea celorlalte echipe, Mike nu a mai dorit să repete indicațiile pentru Iulia Albu. La un moment dat, bărbatul i-a spus blondinei să ia ce găsește pe drum, deși el știa că asta ar putea reprezenta penalizare: „Vreau să iei un cap și să vii”.

Iulia Albu, sub presiunea timpului, a cedat: „Taci dracu din gură!”, i-a reproșat partenerului ei, care nu mai dorea să coopereze cu ea: „Ia ce găsești și hai!”.

Cearta a continuat, iar la un moment dat, Mike şi-a ieşit din minţi şi a aruncat telefonul dat de producție, prin care țin legătura cu Irina Fodor pentru misiuni, pe jos și l-a spart: „Ai spart telefonul. Ai fost un bădăran”, i-a reproșat Iulia Albu.

 

Sursă foto: social media

Articolul Mike, gest halucinant la America Express. Partenerul Iuliei Albu şi-a ieşit din minţi: „Ai spart telefonul. Ai fost un bădăran” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Hermina Hagianu

error: Continutul este protejat!