Mariana Moculescu postează fotografii pentru adulți pe OnlyFans. Cum arată imaginile provocatoare

Mariana Moculescu postează fotografii pentru adulți pe OnlyFans. Mariana Moculescu a anunțat că poate fi și ea găsită pe platforma pentru adulți, OnlyFans. Fosta soție a compozitorului Horia Moculescu spune că are de gând să câștige bani de pe urma postărilor provocatoare.

Destul de activă în ultimul timp în mediul online, în special pe TikTok, acolo unde vrea să devină virală, acum, Mariana Moculescu și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți și are de gând să câștige sume frumușele în urma postărilor pe care le face.

Mariana Moculescu postează fotografii pentru adulți pe OnlyFans

„Cu vremurile astea știi cum este. Mai bine muncești online decât să te mai duci nu știu unde. Vin niște timpuri ca în pandemie și m-am gândit că poate fi un job sigur din care să câștig un ban cinstit. Doar chiria este 400 de euro, plus curentul electric, plus întreținerea, plus creme, machiaje, parfumuri. Destul de mult, vreo 2000 de euro așa. (…) Eu sper să fac trei milioane de dolari, să fiu peste Larisa Drăgulescu.

Să știi că înainte de a mă decide să-mi fac contul nu a fost suficient ca ale mele colege din showbiz și-au făcut conturi pe platforma pentru adulți. Și m-am documentat și pe Google și am citit că în Statele Unite ale Americii o bătrânică de 72 de ani și-a făcut un cont. Și că este succesul ei, toată viața nu a avut ceva important de făcut și va trăi până va muri din asta. Atât de mare efect a avut asupra mea. Încât am zis că de ce să nu fac și eu, care încă mai arăt comercial”, a spus Mariana Moculescu, pentru Antena Stars.

Mariana Moculescu, dezvăluiri neașteptate despre fostul său soț, Horia Moculescu

Mariana Moculescu a devenit cunoscută după relația pe care a avut-o cu celebrul compozitor Horia Moculescu. Deși sunt despărțiți de foarte mult timp, bruneta a vorbit în cadrul unui interviu recent despre fostul său partener și a făcut dezvăluiri neașteptate despre acesta.

Mariana și Horia Moculescu au trăit o poveste controversată de iubire, iar în 2000 cei doi au divorțat. Din mariajul lor a apărut și Nidia care în prezent are o relație specială cu tatăl său.

După multe certuri televizate și scandaluri, celebra brunetă și-a găsit liniștea în brațele unu italian bogat. Însă din nefericire nici această relație nu a mers, iar după numai un an și jumătate aceasta s-a reîntors în România.

Mariana și Horia Moculescu au trăit o poveste controversată de iubire

Mai mult, aceasta explică faptul că se luptă cu o depresie severă, din cauza relației pe care a avut-o cu italianul, iar din acest motiv a apelat la ajutor specializat. “Merg pe tratament pentru că am venit din Italia, după pandemie, cu o depresie. Am făcut o cădere foarte urâtă, o depresie severă, alături de acel individ italian. (n.r. Massimiliano Lorenzini, un afacerist cu care a avut o relație tumultoasă).

M-am îngrășat foarte mult, am făcut 85 de kilograme, mi-am cumpărat o bicicletă care nu e super profesionistă, dar mai fac mișcare pe ea. Mai fac un pic de aerobic și încerc să mă abțin de la mâncare. Pentru că medicamentele mi-au dat o poftă de mâncare foarte mare pe fond chimic.

M-am îngrășat rău. Am o burtă care se revarsă peste pantaloni și îmi pare foarte rău, pentru că eu sunt destul de estetică. Sunt grăsană. I-am spus și doctorului care mi-a spus că este fericit pentru că vorbesc despre o bicicletă și despre faptul că fac niște exerciții de aerobic. Pentru că el când m-a cunoscut, în 2019, când încă eram cu italianul, era un coșmar viața mea”, a povestit Mariana Moculescu într-un interviupentru impact.ro.

Ce spune Mariana Moculescu despre fostul ei soț

Totodată, femeia și-a adus aminte de relația pe care a avut-o cu tatăl fiicei sale, despre care în acest moment are cuvinte de laudă. Mariana a recunoscut faptul că și-ar dori de la viitorul său partener să aibă câteva dintre calitățile pe care le-a avut fostul său soț.

”Mai cred dragoste, într-un bărbat de cuvânt. Să aibă unele calități ale lui Horia Moculescu, fostul meu soț, adică să fie priceput la sarmale și la amor. Horia a fost profesorul meu de amor, tot ce știu, în pat, de la el am învățat. Cu Horia, după vechile scandaluri, am rămas amici, nu ne vizităm. Însă ne interesăm unul de celălalt, dacă ne este bine”, a declarat Mariana Moculescu pentru sursa mai sus-menționată.

”În plus, trebuie să avem grijă de fiica noastră, Nidia, care i-a moștenit talentul muzical. Și cu care am început să am o relație frumoasă. În fiecare dimineață îi trimit Nidiei câte un sms frumos, de genul: Ce face trandafirașul meu iubit?. Ieșim împreună, ne plimbăm, recuperăm timpul pierdut”, a completat Mariana Moculescu.

Articolul Mariana Moculescu postează fotografii pentru adulți pe OnlyFans. Cum arată imaginile provocatoare apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia