Lavinia Goste, vacanță de vis în Italia cu cele două fetițe și soțul, Marius Zorilă | IMAGINI SUPERBE

Vacanța copiilor, care tocmai s-a încheiat, le-a dat părinților ocazia să-și planifice o binemeritată călătorie de toamnă. Din această categorie fac parte și renumiții artiști, Lavinia Goste și Marius Zorilă, care după o vară plină de obligații profesionale s-au bucurat din plin de această perioadă de respiro.

Cu poftă de aventură, încălțări comode și voie bună, cei 4 membri ai familiei Goste-Zorilă s-au urcat în primul avion spre Italia și au pornit într-o frumoasă călătorie în țara pizzei și a pastelor de cea mai bună calitate. Din „meniu” nu au lipsit nici vizitele în orașe cheie și plimbările lungi în frumoasa Italie.

Lavinia Goste, vacanță de vis în Italia cu cele două fetițe și soțul, Marius Zorilă | IMAGINI SUPERBE

„Vacanța celor două fetițe ale noastre, Maria Nicole si Ioana Elisa, ne-a oferit prilejul să „gustăm” din nou din frumoasa poveste a Italiei care ne-a primit, din nou, cu brațele deschise. Am vizitat Toscana, Siena și Florența, ne-am bucurat de meniul tipic italienesc, însă, în egală măsură, ne-am lăsat „hrăniți” de energia specială pe care doar în Italia o putem găsi. Am avut norocul să ajungem într-o perioadă în care vreme nu ne-a dejugat planurile de distracție, iar acest fapt a completat perfect această vacanță.”, a povestit Lavinia Goste.

Acum, chiar dacă gândurile le-au rămas încă la minunata vacanță, cei patru s-au întors la obligațiile pe care fiecare dintre ei le au. Gemenele s-au întors la școală unde cu siguranță au ce să povestească, în timp ce vestiții lor părinți, mai determinați ca oricând, merg mai departe cu proiectele lor profesionale.

Se anunță o toamnă plină de provocări frumoase, piese noi cântate magistral de cei doi artiști extrem de talentați, dar și proiecte online despre care promit să dea mai multe detalii în cel mai scurt timp.

 

Articolul Lavinia Goste, vacanță de vis în Italia cu cele două fetițe și soțul, Marius Zorilă | IMAGINI SUPERBE apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: ileana.ghinea