Lavinia Goste lansează piesa „România”, o compoziție aparte care îmbină armonios folclorul cu pop-rock-ul, alături de Marius Zorilă și Orchestra Națională Valahia

Lavinia Goste, una dintre cele mai ascultate interprete de muzică populară din România acestor vremuri, lansează, iată, în pragul Zilei Naționale a României piesa „România”. O compoziție aparte care îmbină armonios folclorul cu pop-rock-ul, o piesă care „cântă” îndrăzneala românilor, puterea și spiritul lor de învingători.

Artista, româncă autentică, nu uită de semenii ei în pragul zilei lor naționale și, pentru că știe că românul înainte de toate este un fin iubitor al muzicii de calitate, ită propune aceasta piesă care are un text, dr și o linie melodică sugestivă.

„De data aceasta, cu piesa „România” am încercat să fim puțin altfel și ne-am bucurat că ne-a ieșit acest mix complex, de folclor cu pop-rock, care sună deosebit de frumos, încântător. Este o melodie la care am muncit, alături de Marius Zorilă și Orchestra Națională Valahahia, cu multa pasiune. O dedicăm românilor noștri, atât cei de aici, cât și cei de peste hotare, românii noștri dârzi, puternici și atât de veseli care, chiar și în momentele cele mai grele, găsesc un motiv cât de mic de bucurie. La mulți ani, România! La mulți ani români! Hai să fiu eu prima care vă urează anul acesta. Ascultați „România” și bucurați-vă!”, transmite Lavinia Goste.

Lavinia Goste și Marius Zorila, profesori de muzică și dansuri populare pentru copiii talentați

Din dragoste pentru muzica populară și tradiții, artiștii Lavinia Goste și Marius Zorilă au pus bazele primei școli de folclor și educație muzicală. În urmă cu doi ani, binecunoscuții artiști au decis să facă un pas important în cariera lor artistică cu gândul la multitudinea de copii extrem de talentați care au nevoie de un loc în care să-și desfășoare talentul la cel mai îalt nivel.

”Copiii sunt ca niște mlădițe și trebuie ghidați pentru a crește puternici și trainici.”, declară Lavinia Goste atunci când vine vorba despre una dintre activitățile care-i aduc ce mai mare satisfacție.

Articolul Lavinia Goste lansează piesa „România”, o compoziție aparte care îmbină armonios folclorul cu pop-rock-ul, alături de Marius Zorilă și Orchestra Națională Valahia apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: ileana.ghinea