Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, e hotărâtă! După nuntă vine copilul! ”Cred că sunt deja pregătită”

După 5 ani de relație tumultoasă – cel puțin în ultima vreme – Laura Dincă și omul de afaceri Cristian Boureanu sunt deciși să facă pasul cel mare! Cel mai probabil se va întâmpla anul acesta pentru că viitoarea doamnă Boureanu este mai hotărâtă ca niciodată și chiar pregătită să devină mamă. Toate detaliile ni le-a dat chiar Laura Dincă, într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO!

 Reporter: Laura, ești foarte frumoasă, arăți superb! Cum te menții în formă?

 Laura Dincă: Mulțumesc! De două ori pe săptămână mă duc la pilates, unde mă întind și mă simt foarte foarte bine, de trei ori pe săptămân ă încerc să fac fitness acasă. Mă bucur foarte mult că profesoarele mele îmi sunt și prietene și le mulțumesc foarte mult că mă suportă. De  multe ori mai fac și cardio sau când e soare și frumos afară încerc să fac tura de Herăstrău, după care mă simt foarte bine și îmi dă o stare foarte bună.

Dar tu ai și metabolismul bun, care te ajută. Nu ai avut probleme cu greutatea!

Am avut și probleme cu greutatea, dar înainte să îl cunosc pe Cristi, am luat-o mult aiurea în kilograme, aveam mai multă grăsime decât masă musculară. Acum poate am aceleași kilograme, 57 de kilograme, dar  corpul este altfel proporționat. Mai merg și la tratamente corporale, din când în când, mai fac și masaj, de 2-3 ori pe săptămână, când am timp. Sunt foarte pofticioasă de fel, nu prea mă abțin, îmi place să mănânc mult.

 Ai restricții? Te abții de la ceva anume? Care este mâncarea ta preferata?

 Am câteva mâncăruri preferate. Îmi place burgerul foarte mult, cu cartofi, cu tot ce vine el, cu sos, e ceva… Îmi plac pastele, în mod special cele pe care mi le face Cristi, cu ton, acasă.

Chiar asta vroiam să te întreb. Știu că el gătește! Cum e?

Da, gătește și eu de multe ori sunt ajutorul lui sau gătim împreună! Mai fac și eu din când în când dar el este cel care vine cu idei pe care vrea să le pună în practică în bucătărie.  Îi place să gătească! Încerc să nu beau sucuri, că nici nu prea îmi plac, dar nu prea mă abțin, băuturi alcoolice foarte rar, doar la ocazii, sau poate câte un pahar, în funcție de ce mănânc. Rar mănânc ciocolată, doar dacă mi-e poftă mănânc o ciocolată întreagă.  Am un singur tort pe care îl ador și îmi place foarte mult, este făcut de bunica mea, am învățat și eu să-l fac dar nu am timp niciodată. Mai bine așa pentru că dacă aș avea timp cred că aș mânca nonstop din el până l-aș termina pe tot. Nu mănânc prea multă pâine, decât când simt și mănânc de 3 ori pe zi, nu mult, puțin. Tot timpul am fost haotică cu mâncarea. De când sunt cu Cristi am o disciplină în a mânca ok și mai curăț, fără să fac excese, decât când e ziua de excese sau ne apucă pe amândoi vreo poftă de ceva anume.

Cristi ține regim, cură, ceva?

Nu, nici eu nici el nu am ținut niciodată regim, doar avem grijă ce mâncăm. Va spun și secretul! Bem 4-5 litri de apă pe zi, ceea ce este Wow! Toată lumea ne întreabă cum reușim, pentru că mâncăm foarte mult. Bem  foarte multă apă, nu beau cafea cu lapte sau cu zahăr, o beau simplă, dar beau foarte multă apă, toată ziua. O singură cafea simplă și apă!

Cum îți place să te descrii?

În primul rând cred că sunt foarte pozitivă. Acesta este primul lucru pe care toată lumea îl remarcă și îl laudă la mine! Sunt foarte pozitivă, știu că totul o să fie bine, nimic nu este întâmplător, orice am pățit până acum, totul m-a dezvoltat, m-a maturizat și am avut de învățat din fiecare. Sunt ceea ce sunt, cum gândesc și mă comport din cauză că am trecut prin ce am trecut. Sunt o fire veselă, sportivă, iubitoare! Iubitoare și de căței, am 3 căței, îi ador, pur și simplu am simțit că trebuie să dau dragostea mea, să o împărtășesc efectiv.

Te pregătesti pentru copil… 

 Cred că da! Ne pregătim! (râde) Oricum mă bucur să mă simt mult mai responsabilă și m-am schimbat foarte mult de atunci.

În relația ta cu Cristi cine conduce, tu sau el?

Cred că asta cu care, cine, cum conduce într-o relație, mi se pare că nu există, nu știu de ce. Mi se pare că o relație perfectă trebuie să fie un cuplu care să aibă păreri comune și să se înțeleagă, să existe comunicare, iar fiecare se pliază cumva după celălalt.

Ești geloasă?

Da, sunt geloasă! Unde există iubire există și gelozie pentru că dacă există iubire înseamnă că îți pasă și e normal să fii gelos, să pui la suflet, să te deranjeze anumite lucruri. Da, sunt geloasă!

Și Cristi e gelos?

Și el în oarecare măsură. Dar îmi place să fie, să simt că îi pasă, că știe ce are lângă el și e conștient de anumite lucruri. E atent cu mine și mă apreciază la valoarea mea pentru el cum sunt.

Ți-e frică de tentații? Ți-a fost vreodată frică să îl pierzi pe iubitul tău? 

Nu! Sunt sigură pe mine și știu și omul pe care îl am langă mine și asta contează foarte mult. Este genul de persoană care când se bagă într-o relație este cu totul în acea relație, trup și suflet și poate chestia asta mi-a plăcut foarte mult la el și am învățat foarte multe de la el. Singura teamă pe care am avut-o a fost atunci când el a fost 2 luni în arest, în rest nu mi-a fost frică de nimic!

Cum ai descrie relația voastră?

 Plină de peripeții, cu urcușuri și coborâșuri, cu bune și rele, dar tot timpul împreună și ne susținem unul pe celălalt și asta contează foarte foarte mult!

Câți copii îți dorești cu iubitul tău, Cristian Boureanu?

Păi am zis 3 copii, câte unul pentru fiecare cățel (râde)! Pentru că Ioana,  fiică lui, nu vrea un cățel, am zis că trebuie să facem 3 copii,  să-i împărțim fiecare cu cățelul lui, și cât de repede se poate! E ușor cu 3 căței, sunt în turmă (râde). E foarte plăcut, sunt niște scumpi. Orice probleme ai avea, în momentul în care ajungi acasă, vin în brațele tale, sar pe ține și te pupă, îți trece orice stres și orice nervi, uiți de tot.

Ești pregătită să devii mamă?

După 5 ani de relație am început să ne dorim și copii, cred că sunt deja pregătită, dar îmi doresc să facem întâi nuntă și apoi copiii!

Cum te înțelegi cu Ioana, fiica lui Cristi? Vorbiți des, va sfătuiți în anumite privințe?

Ioana este OK, a crescut, e mare, merge la facultate, avem o relație foarte OK! Am avut probleme la un moment dat, ca în orice familie, noi poate că am avut ghinionul să fim persoane publice și să vadă o țară întreagă  anumite probleme, care poate exista în anumite familii din România. Tot ce contează acum este faptul că Ioana este bine și că am trecut peste perioadele mai puțin bune. Are o relație bună atât cu mine cât și cu tatăl ei. Ne consultăm, râdem, mergem la film, vorbim în fiecare zi, avem o relație de prietenie înainte de toate.

Se anunță o nuntă fabuloasă anul acesta? Devii doamna Boureanu?

Nuntă? Cred că o să fie ceva anul acesta și o să vă anunțăm! Nu putem să ne căsătorim fără să nu știți, nu? Cu siguranță veți afla!

Ai un singur inel de la el sau mai multe? Te-a cerut de mai multe ori în căsătorie până acum?

Aici este un secret pe care iubitul meu nu mă lasă să îl povestesc încă, a zis că o să-l povestim împreună. Pe asta este chiar gelos dacă vorbesc eu înainte și povestesc și nu o facem împreună! Eu am mai multe lucruri cu care am fost cerută, am și un inel, dar o să vă povestim despre asta la momentul oportun!

Ți-ai cumpărat deja rochia de mireasă? Așa am auzit…

Sincer!? Da…cam de un an am ales, dar nu am găsit încă rochița potrivită pentru cununia civilă. Măcar am la ambele pantofii pregătiți! (râde)

Rochia a văzut-o și Cristi sau va fi o surpriză pentru el?

Nu…iubitul meu nu a văzut rochia de mireasă! Are încredere în gusturile mele și mi-a lăsat cale liberă. Eu o să îl ajut pe el să își aleagă costumul!

 Îi faci cadouri lui Cristi? 

Da, tot timpul îi fac cadouri și tot timpul mă gândesc din timp ce cadouri să îi fac pentru că îmi place să îi dăruiesc, înainte de un lucru material, ceva sentimental. Cred că aceste lucruri sentimentale au valoare mult mai mare!

 Cristi obișnuiește să îți facă des cadouri? Care a fost cel mai fumos cadou primit până acum de la el?

 Da, îi place să îmi aducă flori și mie îmi place foarte mult să primesc flori. Am și o poveste! Când eram mică, tatăl meu îi aducea mamei o  dată pe săptămână un buchet de 101 de trandafiri roșii și mie îmi aducea un buchețel micuț, ca cel de mireasă,  cum ar fi, cu câțiva trandafiri roz. Și tot timpul am spus că de-abia aștept ca soțul meu să îmi aducă și mie 101  de trandafiri roșii! Iar Cristi știe! Eu accept și o dată pe lună! E o chestie care mi-a rămas de mică în cap și mi s-a părut foarte frumos! Mi-a plăcut să continui și m-am bucurat foarte mult pentru că și iubitului meu îi place să ofere flori.

Te deranjează diferența de vârstă dintre voi?

 Nu, nu m-a afectat niciodată! Poate că  nici nu am simțit această diferență de vârstă, chiar am avut multe de învățat de la Cristi!

 Cum merge relația voastră? Sunteți mai uniți acum decât la început? Cum îți place să definești de fapt relația voastră? Ce vă ține împreună?

Am trecut prin multe împreună și normal că suntem mult mai apropiați și mai puternici!  Cristi cred că a traversat cele mai grele momente din viața lui alături de mine, poate de aceea nici nu mi-am dorit să facem nuntă pentru că nu a fost încă momentul potrivit și au fost prea multe probleme și nu aș fi simțit cum poate mi-aș fi dorit pe deplin fericirea de a mă căsători și de a fi totul bine. Am vrut să scap  de anumite probleme, să treacă, și să fie bine. Da, suntem mai puternici, avem încredere unul în celălalt și știu că o să fie bine!

Ți-ai deschis un showroom cu creațiile tale! Te-a ajutat și Cristi în acest demers cu sfaturi de business? Ce ai învățat  în acest sens de la el?

 Cristi m-a ajutat, a venit cu numele, Infinity F, de la Focus for Fashion, Fame forever. I-a  venit ideea stând în jacuzzi într-o seară și a zis ăsta este numele, a avut o revelație și i-a plăcut foarte mult, mi-a plăcut și mie. Când am deschis showroomul el era închis, era acolo, tot timpul zic așa, și  mi-a fost foarte greu. El tot timpul m-a împins de la spate dar eu am  vrut să renunț pentru că nu era ceea ce îmi doream în momentul ăla, aveam prea multe probleme, plus că niciodată nu am fost despărțită de el atâta timp, două luni. Mi-a lipsit foarte tare în acea perioadă și chiar mi-a fost foarte greu. Până la urmă, cu ajutorul mai  multor persoane care mi-au fost alături am pus acest showrrom pe picioare și ușor ușor s-au rezolvat lucrurile. Cristi  a fost foarte mândru. Îi arătam pozele cu ședința foto pe care o făceam și vorbeam despre modele de acolo, la telefon, când puteam.

Cum merge showroomul? De la ce prețuri pornesc rochiile, care e cea mai scumpă creație?

 Cele mai scumpe creații sunt rochiile cu care am fost în prezentări la Paris, au fost făcute manual și s-a lucrat la ele câte 8-10 ore, iar restul sunt rochii la prețuri accesibile care se vând și în mall și la atelier. Sunt la început, am câteva cliente, în timp o să creștem, cred că o să meargă și o să fie foarte bine!

Ați reușit să mergeți împreună într-o vacanță? Știu că a fost o perioadă în care iubitul tău nu putea ieși din țară!

 Da, am plecat. Am avut o perioadă de doi ani în care nu am putut să ieșim. A fost destul de greu o perioadă pentru că eu am fost singură  la Paris, la prezentări cu rochiile, dar a fost bine pentru mine deoarece m-am transformat puțin și am evoluat, m-am simțit foarte sigură pe mine, mi-a prins foarte bine. Am fost și cu fetele într-o vacanță, el s-a dus la pescuit.

Unde îți dorești să mergeți în luna de miere?

Cristi e cu vacanțele astea exotice, el știe! Mi-a promis că o să mergem într-un loc foarte frumos în care vrea să concepem și copilul. Mi-a zis că știe cel mai frumos loc din lume, nu a vrut să-mi spună, este o surpriză!

Articolul Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, e hotărâtă! După nuntă vine copilul! ”Cred că sunt deja pregătită” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Maria