Iubita lui Ianis Hagi a provocat un accident grav! O tânără a ajuns la spital

Iubita lui Ianis Hagi a provocat un accident grav pe o autostradă din Glasgow! Elena Tănase, în vârstă de 22 de ani, conducea un automobil de lux Porsche, care aparținea fotbalistului. Polițiștii au pus-o sub acuzare! 

Iubita lui Ianis Hagi a provocat un accident grav

Tânăra de 22 de ani se afla la volanul unui Porsche care aparține afobalistului. Ea a fost pusă sub acuzare de polițiștii scoțieni, după ce a provocat un carambol cu alte trei mașini, după cum a relatat și presa din străinătate.

Elena conducea un Porsche neasigurat, care ar aparține lui Ianis Hagi. O tânără de 19 ani a ajuns în stare gravă la spital în urma accidentului.

În jurul orei 21.00, sâmbătă, 21 august, poliţia a fost chemată la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului şi a trebuit să meargă la spital pentru tratament. O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracţiuni rutiere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției din Glasgow.

În tot acest timp, Ianis Hagi se află la Rejkjavik, capitala Islandei, acolo unde naționala de fotbal a României va juca împotriva scandinavilor.

Ianis Hagi urmează să se căsătorească?

Chiar dacă nu a oferit detalii despre acest subiect, încă, Ianis Hagi a dovedit că are intenții serioase cu Elena Tănase.

Părinţii fetei s-au întâlnit deja cu Gică Hagi. Dimciu-Palavoti Tănase este un prosper om de afaceri din Constanţa. Acesta se cunoaşte de mai mulţi ani cu cel mai bun marcator din istoria reprezentativei tricolore.

Ianis Hagi nu are motive de îngrijorare. Lui Gică Hagi i-a plăcut de Elena Tănase şi a acceptat imediat relaţia. De altfel, povestea lor de dragoste este susţinută de ambele familii.

Articolul Iubita lui Ianis Hagi a provocat un accident grav! O tânără a ajuns la spital apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Maria

error: Continutul este protejat!