Irinel Columbeanu, pus la punct de Mr. Pink într-o parcare din America. De la ce a pornit conflictul dintre ei

Irinel Columbeanu a dezvăluit abia acum ce s-a întâmplat atunci când a stat la discuții pentru a doua oară cu Mr. Pink, în 2017. Se pare că întâlnirea dintre cei doi nu a decurs așa cum și-ar fi dorit omul de afaceri.

Irinel Columbeanu și Mr. Pink s-au cunoscut pentru prima oară în 2016, atunci când afaceristul a mers în America. Ulterior, după aproximativ un an s-au revăzut pentru a doua oară. Dacă prima întâlnire a decurs civilizat, acest lucru nu s-a întâmplat și în 2017.

Partenerul Monicăi Gabor i-ar fi propus atunci omului de afaceri de la Izvorani să o lase pe Irinuca să locuiască alături de ei în America. Mr. Pink s-a gândit la binele fetei și a încercat să îi explice că va avea un viitor mai bun peste hotare. Discuția a escaladat și au ajuns să se certe într-o parcare. Irinel Columbeanu s-a simțit jignit și a refuzat vehement propunerea milionarului chinez. Șase ani mai târziu, Irinel Columbeanu a înțeles intențiile bune ale lui Mr. Pink.

„Am fost în 2016 și l-am cunoscut, după care am mai fost și în 2017. În 2017 voiau ei să o las pe Irina și m-a certat într-o parcare Pink, spunându-mi că sunt inconștient, că nu mă gândesc deloc la viitorul ei, de ce nu o las acolo. Mi-a zis niște lucruri care până la urmă au făcut sens pentru mine”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoriu”.

Monica Gabor se iubește cu Mr. Pink de mai bine de un deceniu

Născută pe 8 ianuarie 1988 la Bacău, Monica Gabor a fost fotomodel și, în trecut, a fost măritată cu afaceristul Irinel Columbeanu. Cei doi au devenit părinţi de fetiţă pe 18 ianuarie 2007, iar în 2011, ei au divorţat.

După despărţire, modelul şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele din buletin Poe Qui Ying Wangsuo. La începutul lui 2018, Monica Gabor a fost dată de gol de fiica biologică, Irina Columbeanu, că, peste Ocean, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul iubitului său. Pe “fratele vitreg” al Irinei îl cheamă Anthony.

Locuinţa lui Mr. Pink, bărbatul cu care Moni şi-a refăcut viaţa după divorţul de Irinel, din 2011, este evaluată la 3,5 milioane de dolari şi are vinotecă, saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu, baie complet albă, cu mobilă din lemn masiv, piscină înconjurată de palmieri.

SURSA FOTO: Social Media

Articolul Irinel Columbeanu, pus la punct de Mr. Pink într-o parcare din America. De la ce a pornit conflictul dintre ei apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Alina Nistor