Irina Tănase, întâlnire secretă cu procurorii anticorupție! Fosta iubită a lui Dragnea a avut o discuție-fulger

Irina Tănase, (ex)iubita fostului lider PSD Liviu Dragnea, a fost – vineri dimineață – la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), pentru o ”discuție-fulger” cu procurorii.

GÂNDUL este singura publicație din România care a obținut imagini cu Irina Tănase la DNA și le prezintă în exclusivitate.

Irina Tănase a rămas în sediul DNA timp de 24 de minute. La momentul sosirii, din mașina în care se afla Irina Tănase a coborât o femeie – posibil avocata Irinei -, apoi mașina a înconjurat încă o dată clădirea și abia apoi a coborât și (ex)iubita lui Liviu Dragnea.

Irina Tănase a refuzat să dea vreo declarație și să ofere explicații, atât înainte de intrarea în sediul DNA, cât și la plecare, urcând în mașină alături de avocata care a însoțit-o. Deocamdată, rămâne încă un mister motivul pentru care Irina Tănase a fost invitată la sediul DNA pentru această ”audiere-fulger”. Mai multe detalii, pe GÂNDUL.RO.

După ce spre finalul anului trecut a explodat ”bomba” și s-a aflat că Irina Tănase ar fi avut o aventură, Liviu Dragnea a părăsit căminul conjugal. Partenera acestuia a negat tot timpul acuzațiile și a precizat că la mijloc ar fi doar o răzbunare. Potrivit unor surse, se pare că cei doi ar mai fi dat o șansă relației.

Irina Tănase: ”M-am trezit într-un ocean de ură”

Irina a declarat la vremea respectivă că despărțirea de Liviu Dragnea a afectat-o foarte mult.

De aproape o săptămână, nu mai pot dormi, nu mai mănânc, nu-mi mai găsesc liniștea. Mă gândesc unde s-a rupt această relație, ce nu am știut să gestionez. Cât s-a aflat în penitenciar, i-am fost alături, eram aproape zilnic la avocați pentru a găsi soluții și l-am apărat public, atunci când alții s-au ferit. Fiindcă l-am iubit și îl iubesc mi-am asumat și critici. Nu a fost confortabil și nici nu este pentru o fată de 29 de ani să fie denigrată, înjurată pe rețelele sociale, în anumite publicații, doar pentru că eram iubita lui Liviu Dragnea. Mi-am asumat totul!

M-am trezit într-un ocean de ură, dar fiindcă îl iubesc nu mă dau deoparte. El era, oricum, mai gelos din fire, motiv pentru care m-am și îndepărtat de foștii mei prieteni, îndeosebi de bărbați. Prieteni, atenție la nuanță, nu iubiți! Nici Paul nu a fost iubitul meu, ci un bun prieten. Liviu mă cunoaște, știe că nu sunt persoana care să fie radicală și să mă rup de oameni. Păstrez cu ei o relație decentă. Așa cum am păstrat și cu Paul și nu numai cu el”.

Articolul Irina Tănase, întâlnire secretă cu procurorii anticorupție! Fosta iubită a lui Dragnea a avut o discuție-fulger apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Maria