Incredibil ce a apărut la mormântul fostei soții a lui Florin Piersic! Angajații cimitirului sunt uluiți

Incredibil ce a apărut la mormântul fostei soții a lui Florin Piersic! Regretata actriță Tatiana Iekel s-a stins în urmă cu mai bine de 4 ani și a fost înmormântată într-un cimitir de la periferia Capitalei.

Cum arată mormântul fostei soții a lui Florin Piersic

Dacă pe timp de pandemie, nici Florin Piersic, nici fiul său, Piersic Jr, nu au reușit să treacă la fel de des pe la mormântul uneia dintre cele mai importante femei din viața lor, cei doi și-au luat revanșa după. Atât marele actor, cât și fiul acestuia au început să meargă mai des la cimitir la Tatiana Iekel să aprindă lumânări și să-i pună flori. Atunci când ei nu ajung însă, se asigură ca angajații cimitirului au grijă ca lumina să ardă mereu lângă cruce.

Scoici, flori și lumânări, la mormântul fostei soții a lui Florin Piersic

Acum mormântul Tatianei Iekel era pregătit pentru a se planta flori, probabil, era curățat, fără “bălării”, așa cum erau la alte locuri de veci din cimitir, iar lumânarea era aprinsă, lângă cruce. De asemenea, erau și două ghivece cu flori, dar și o tăblie pe care erau așezate mai multe scoici aduse probabil de pe litoral. Nu știm dacă Florin Piersic sau fiul său sunt cei care i-au lăsat “aranjamentul” cu scoici, sau altă persoană care i-a fost apropiată actriței, când aceasta era în viață. Mai mult, legat bine de cruce, se regăsește un ornament în formă de frunză, se pare.

Regretata actriță Tatiana Iekel, mama lui Florin Piersic Jr și prima soție a lui Florin Piersic, s-a stins în urmă cu aproape 3 ani, la Spitalul Militar din Capitală, avându-l alături pe fiul ei. Actrița nu a fost depusă la vreun teatru din Capitală, la vremea respectivă, așa cum se așteptau apropiații, căci familia a decis să țină secret decesul ei, acesta fiind anunțat trei zile mai târziu, după înmormântare. La vremea respectivă s-a scris că la cimitir, la înmormântare, au fost prezenți doar fiul ei, Florin Piersic Jr și partenera lui, după cum mărturiseau angajații cimitirului.

Tatiana Iekel s-a stins din viață în mai 2017, la 84 de ani.

Sursa foto: Arhiva CIAO.RO

 

Articolul Incredibil ce a apărut la mormântul fostei soții a lui Florin Piersic! Angajații cimitirului sunt uluiți apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: G. M.

error: Continutul este protejat!