Ilinca Vandici a dat în mintea copiilor! Cum a fost surprinsă, alături de fiul ei, într-un parc de distracții

De dragul fiului ei, Ilinca Vandici a dat în mintea copiilor și s-a distrat într-un parc din București ca-n vremurile ei din copilărie. Martori la această distracție au fost soțul prezentatoarei, dar și bona filipineză. 

Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei, și-au luat băiețelul de mână și au descins în parcul Herăstrău, unde începea distracția. Pentru micuț, în special, care a căscat ochii cât cepele atunci când a auzit ”vuietul” trenulețului cu trei vagoane frumos colorate, perfect pentru a ”agăța” privirile copilașilor. Iar Zian s-a simțit, din primul moment, atras. Așa că în doi timpi și trei mișcări era îmbarcat.

Nu singur. Ilinca a cumpărat două bilete și s-a ghemuit pe micuța bancă, alături de Zian, care radia de bucurie. Trenulețul s-a pus în mișcare și a început distracția. Traseul parcurs nu a fost lung, dar de ajuns de captivant.

Ilinca a participat la bucuria băiețelului, pe care l-a mai înghiontit, din când în când. Andrei îi aștepta la finalul cursei. Acolo, cei doi au coborât, dar fericita familie nu s-a retras acasă. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Cât de mult a schimbat-o rolul de mamă pe Ilinca Vandici

Ilinca Vandici a devenit pentru prima oară mamă, în 2017, când l-a adus pe lume pe Zian, care i-a schimbat complet stilul de viață.

Creșterea lui Zian este cea mai mare provocare a vieții mele. Pentru că vorbim despre o etapă nouă, de o responsabilitate pe care o simt în fiecare clipă în ceea ce îl privește. Cumva viața mea s-a schimbat total. Și am învățat că nu mai sunt eu actorul principal din viața mea, este Zian. Este dificil un pic pentru fiecare om în parte să se lase pe locul doi, trei și să își dedice sufletul și timpul și energia altei persoane.

Toți copiii merită asta și cred că noi, părinții, suntem binecuvântați și suntem atât de puternici. Încât îi admir din suflet pe toți cei care reușesc să crească un copil, doi trei. Este extrem de greu, solicitant dar este cel mai frumos lucru care mi se putea întâmpla în viață”, a declarat Ilinca pentru CIAO.RO.

Articolul Ilinca Vandici a dat în mintea copiilor! Cum a fost surprinsă, alături de fiul ei, într-un parc de distracții apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Maria