Ilan Laufer, cel mai sexy politician din România: „Mă întrețin prin foarte multă muncă, mâncare puțină și nesomn”

Este tânăr, frumos, deștept și puțin însurat. Ilan Laufer e pe cale să lase în urmă viața construită de 2 ani de zile în America, la Miami, acolo unde a dezvoltat cu succes programul Smart Start USA, pentru cea mai tare cursă politică, pentru care a pus la cale un concept fără precedent în România.  Ce și-a propus să obțină cu stand up  show-ul politic pe care îl face în mai multe orașe din țară și cât de greu îi este să stea departe de familie, ne-a povestit într-un interviu exclusiv pentru Ciao.ro.

Reporter: Ilan, tu și soția ta v-ați mutat pentru 2 ani în Statele Unite, la Miami. Ai dezvoltat acolo programul Smart Start USA, care a fost un real succes! Cum merge treaba?

Ilan Laufer: Treaba merge foarte bine am reușit în mai puțin de doi ani să creăm misiuni economice de foarte mare succes și am devenit cel mai important program privat care susține internaționalizarea companiilor românești din România către Statele Unite iar anul trecut am reușit să aducem cea mai mare delegație de companii din România, peste 50 de companii private din România, care au vizitat Statele Unite și în mai puțin de două luni urmează cea de-a patra misiune economică unde sperăm să avem rezultate fantastice.

Tu stai mai mult prin țară acum, te-ai implicat din nou în politică, ai format platforma PSL, este de mare impact și a luat amploare.  Unde ți-ai propus să ajungi din acest punct de vedere?

Sunt convins că prin intermediul Platformei Social Liberale le putem demonstra românilor dacă se poate face politică și putem aduce schimbarea în România, acum o schimbare în bine. Cu siguranță atunci când te apuci de un proiect politic așa cum mă cunoașteți pe mine, acum alături de Alex Coiță, ne dorim să fim numărul 1, pe termen lung. Ne dorim să devenim o formațiune politică foarte puternică și, de ce nu, să ne batem practic pentru câștigarea alegerilor în România.

Vei candida într-o zi  în cursa pentru președinție? Acesta este scopul campaniei în forță pe care o desfășori acum? Faci turul României, 10 în 10!

Cred că este prematur să răspund la această întrebare în acest moment pentru mine și Alex și întreaga echipa a Platformei Social Liberale. Important este ca proiectul nostru de țară, România 10:10 fiind primul proiect de țară propus de către o formațiune politică în ultimii 15 ani, să devină realitate pentru România. Asta contează pentru noi acum iar restul vom vedea în viitor.

Ce schimbări vrei să faci pentru România? Ce le promiți celor care se alătura ție și Platformei Social Liberale?

Le promit tuturor care doresc să facă parte din echipa PSL că vor avea o șansă pe care celelalte partide tradiționale din România nu le oferă! Noi suntem un partid deschis, suntem o platformă deschisă către toți românii, vrem ca toți românii să facă parte din acest proiect sau cât mai mulți români și prin intermediul lor să îmbogățim acest proiect de țară care va duce România în primele 10 economii ale Uniunii Europene în mai puțin de 10 ani.

De ce crezi că au nevoie românii cel mai mult în acest moment? Ce ne lipsește?

De o țară care să unească toți românii și care să aducă practic pacea în societatea românească, să ne unim în jurul unui proiect de țară și să punem capăt războiului român și dezbinării din societatea românească care apărut în ultimii 15 ani.

Cum vezi tu România peste 10 ani?

Văd o Românie în care toți românii să-și permită să trăiască precum cei care trăiesc astăzi în Italia, Spania. Mă refer aici bineînțeles la italieni și la spanioli. Cred că putem să ducem România în următorii 10 ani destul de repede în topul celor mai puternice 10 economii ale Uniunii Europene și în general cred că putem în 10 ani să fim complet integrați în toate structurile europene și toate structurile euroatlantice, acolo unde încă nu suntem parteneri cu dreptul sută la sută.

Faptul că ai inițiat acest partid și stai mai mult în țară, înseamnă că renunți la viața confortabilă din America pentru a reveni din nou în România?

În primul rând vreau să menționez că perioada în America a fost probabil cea mai dificilă perioadă din viața mea, deci eu nu renunț la niciun confort. Am creat cel mai important program pentru companiile românești în ceea ce privește relația bilaterală cu Statele Unite ale Americii, a fost o muncă titanică și în continuare îmi doresc foarte mult ca acest program să continue chiar dacă eu s-ar putea să trăiasc și să fac un pas în spate în aceste condiții.

Nu îți pare rău?

Dimpotrivă! Sunt foarte bucuros de munca pe care am investit-o în acest program și care a dat roade! Mă bucur foarte mult că este cel mai de succes program privat pentru internationalizarea companiilor romanesti in SUA.

Cât de repede v-ați acomodat în America tu și soția ta, Alina Laufer?

 Cu siguranță Alina a fost cea care m-a ajutat practic și pe mine să mă adaptez în Statele Unite ale Americii. Ea era mare mare fana America! Prin intermediul ei am învățat practic să îmi găsesc drumul plin de supermarketuri și alte locuri pe care evident Alina le studia și le cunoștea, și a fost mult mai ușor cu soția mea lângă mine, mai ales și din cauza faptului că în materie de America este campioană!

Cum decurge viața voastră acolo?

Muncim de dimineață până seara amândoi atât pentru proiectul Smart Start USA, cât și pentru restul proiectelor pe care le avem, atât în România cat și în străinătate.

Cum se desfășoară acum relația voastră la distanță? De câte ori pe lună  vă vedeți  de când ai început campania? Ai făcut compromisuri pentru căsnicia voastră?

Din acest punct de vedere într-adevăr este foarte dificil atunci când sunt plecat de acasă. Lucrul acesta se simte și este foarte greu să trăiești departe de soția pe care o iubești atât de mult și de copilul cu care ești obișnuit să te trezești dimineața! Este, într-adevăr, foarte, foarte complicat din acest punct de vedere dar încerc să vorbesc cu ele, să le trimit poze, să intrăm pe video call, să le fiu aproape și niciodată să nu simtă că sunt departe de ele și cred că același lucru îl fac și ele atunci că sunt eu plecat. Evident că nu este ușor, că mai apar și diverse situații din cauza acestui aspect dar suntem puternici și le depășim și dragostea noastră înfrânge orice fel de obstacol!

Ați renunțat la ideea de a avea copii împreună? Știu că va doriți foarte tare acest lucru!

În niciun caz! Lucrăm intens la acest subiect!

Care sunt cele mai mari tentații pentru tine?

Nu cred că îmi permit să am tentații în situația în care mă aflu și în construcția în care mă aflu!

Ești preocupat de aspectul tău fizic și un împătimit al sportului! Cum te întreții, cum te menții în formă? Ai mai avut timp să mergi la sală? De câte ori reușești să faci acest lucru?

Din păcate nu am mai reușit să merg la sală absolut deloc din momentul în care am decis să pornesc alături de Alexandru Coița proiectul PSL. Mă întrețin prin foarte multă muncă, mâncare puțină și nesomn.

O să avem un viitor președinte de țară cu six packs (pătrațele pe abdomen)?

Dacă o țin în ritmul ăsta… nu!

Dacă ai fi președintele României pentru o zi, ce mișcare deșteaptă ai face?

Aș băga România în spațiul Schenghen!

Ce om politic te inspiră, cine este mentorul tău?

Ca lider politic al istoriei recente îl admir foarte mult pe John  F Kennedy și ca lider contemporan din Europa apreciez stilul echilibrat al Angelei Merkel.

După ce te liniștești cu acest turneu prin țară, o să-ți duci soția într-o vacanță romantică?

Din ziua în care m-a cunoscut, soția mea este într-o vacanță romantică permanentă!

Cum îți place să o răsfeți pe Alina?

Îmi place s-o surprind în cele mai frumoase felul în care nu se așteaptă!

Ai refuzat vreodată elegant vreo admiratoare?

Da!

Ești un bărbat gelos?

Nu.

Ce nu se știe încă despre tine?

Probabil cât port la picior și cu această ocazie voi face această dezvăluire în regim de breaking news, port 43,5 (râde)!

Articolul Ilan Laufer, cel mai sexy politician din România: „Mă întrețin prin foarte multă muncă, mâncare puțină și nesomn” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Maria