Îl mai ții minte pe Steve Irwin? Fiica lui a rămas gravidă, la 14 ani de la moartea tatălui ei

O veste la care nu multe persoane se așteptau. Fiica regretatului zoolog Steve Irwin va devenit mămică, iar anunțul a fost făcut recent, pe internet.

Bindi Irwin, care are 22 de ani, urmează să nască în anul 2021. Ea și Chandler Powell, soțul ei, vor deveni părinți pentru prima oară. În anul 2019, cei doi s-au logodit! Pe rețelele de socializare, cei doi s-au fotografiat într-un spirit ”wild”, semn că au purtat în continuare tradiția familiei, așa cum tatăl ei a făcut în trecut.

Fiica lui Steve Irwin a scris și un mesaj pe rețelele de socializare: „Baby Wildlife Warrior se va naşte în 2021. Eu şi Chandler suntem mândri să anunţăm că vom deveni părinţi! Este o onoare să vă împărtăşim acest moment special. Deşi sunt în primul trimestru de sarcină, vrem să fiţi parte din această călătorie a noastră încă de la începutul ei. Nu am putut aştepta să vă împărtăşim vestea în timp ce fiinţa aceasta micuţă a devenit cea mai importantă parte a vieţii noastre. Sprijinul vostru înseamnă enorm pentru noi. Vă rugăm să transmiteţi sfaturile, gândurile şi rugăciunile voastre către noi şi bebeluşul nostru. Iubire şi lumină. ❤️”.

Steve Irwin a murit în 2006

În urmă cu 14 ani, celebrul zoolog Steve Irwin s-a stins din viață. Bărbatul avea 44 de ani și se afla la filmările unui documentar. Atunci, el a fost înțepat de mai multe ori de o pisică de mare.

Justin Lyons, cameramanul care se afla cu el a mărturisit că ultimul cuvânt pe care Steve Irwin a fost ”mor”. Vestea tristă a șocat întreaga familie, iar presa a scris în acea vreme despre moartea tragică, pe loc, pe care a avut-o zoologul.

Steve Irwin a fost prezentator de televiziune, ecolog și proprietar de grădină zoologică. Familia duce tradiția mai departe. A devenit cunoscut datorită documentarelor sale de pe Discovery („The Crocodile Hunter”) și a filmelor artistice în care a jucat.

Articolul Îl mai ții minte pe Steve Irwin? Fiica lui a rămas gravidă, la 14 ani de la moartea tatălui ei apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Voicu Andreea