Horoscop joi, 1 octombrie! Luna plină schimbă tot!

Ziua de joi, 1 octombrie 2020 este extrem de specială, Lună plină în Berbec având o influenţă puternică asupra tuturor. Mai mult, Luna în Berbec se întâlneste cu Chiron, micul vindecător. Se anunță schimbări importante în plan profesional. Iată ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de 1 octombrie 2020. 

BERBEC
Ziua începe cu o veste bună și se va termina cu una și mai bună. Este aproape cea mai bună zi din această lună pentru voi, din punct de vedere profesional.

TAUR
Partenerul de viață se bucură astăzi de toată atenția voastră. Simțiți nevoia de câteva clipe de liniște pe care doar persoana iubită vi le poate oferi așa că ziua stă sub semnul iubirii.

GEMENI
Viața socială capătă noi aspecte. Astăzi există posibilitatea să întâlniți persoane care vor avea o influență mare asupra voastră în viitor și care vă vor ajută să progresați.

RAC
Sunteți nerăbdători să primiți niște vești de la o persoană apropiată. Sunt informații importante pentru voi, care pot schimba modul în care merg lucrurile acum, așa că nu vă puteți concentra la nimic altceva.

LEU
Astăzi, surprinzător, spuneți tot ce vă deranjează. Contrar așteptărilor, după avalanșa de cuvinte din partea voastră, atmosfera de la birou va fi una foarte bună.

FECIOARĂ
Vă implicați în tot felul de activități care vă vor oferi o plăcere sufletească deosebită. Veți fi mulțumiți de ce realizați și veți avea parte de liniște acasă.

Citeşte şi: Horoscopul indian. Dezvăluie tot ce nu știai despre tine!

BALANȚĂ

Dați dovadă de multă răbdare și calm astăzi. Oamenii din anturajul vostru sunt cam insistenți, dar cu argumentele potrivite situația va fi în avantajul vostru.

SCORPION
Relațiile cu cei din jur par a fi cât se poate de frumoase. Fiorii dragostei nu vă vor ocoli astăzi.

SĂGETĂTOR
Este o atmosferă ciudată în jurul vostru și nu reușiți să rezolvați neînțelegerile. Poate pentru astăzi cel mai bine ar fi să evitați persoanele conflictuale din viața voastră.

CAPRICORN
Nu ar fi bine să lăsați viața personală să intervină în viața profesională. Dacă nu veți lua în seamă acest lucru, o să ajungeți într-o situație foarte neplăcută.

VĂRSĂTOR
Va fi o zi cam grea, pentru că nu reușiți să vă concentrați asupra a ceea ce faceți. V-a ajuns oboseala din ultimele zile, însă efortul a meritat pentru că v-ați distrat pe cinste.

PEȘTI
O zi superbă din punctul vostru de vedere. Descoperiți informații care pentru alții sunt lipsite de sens, dar pentru voi sunt excelente.

Articolul Horoscop joi, 1 octombrie! Luna plină schimbă tot! apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Elena