Horoscop chinezesc pentru primele zile din februarie. Aceste zodii se vor afla într-o cumpănă decisivă

Conform calendarului chinezesc, anul 2020 va fi guvernat de Metal Yang și de Șobolan. În zodiacul chinezesc, Șobolanul de Metal îl va înlocui pe pedestal pe Mistrețul de Pământ și va deschide un nou ciclu astrologic de 12 ani. Șobolanul ajută oamenii să fie vizionari, iar metalul – să fie mai răbdători.

În special cei născuți în anii Șobolanului pot obține acum beneficii nesperate pe plan profesional, material, dar nu numai ei, ci noi toți vom găsi cu ușurință idei și soluții ingenioase. Astrologii afirmă că anul 2020 va deveni cea mai benefică perioadă pentru încheierea unor căsătorii, nașteri de copii, iar blana albă a șoricelului va eclipsa cu puritatea ei toate îndoielile și eșecurile. Cu toate acestea, potrivit horoscopului chinezesc, în luna februarie, câteva zodii vor trece prin momente de cumpănă ce necesită o atenție sporită.

Horoscop chinezesc februarie. Zodiile care vor întâmpina dificultăți

Horoscop chinezesc februarie – Șobolanul va avea probleme pe plan emoțional

S-ar putea spune că este o perioadă alunecoasă, mai ales din punct de vedere emoțional. Sunteți predispuși la labilitate emoțională, ceea ce va face să va simțiți vulnerabili și cu imposibilitate de a avea control, nu doar asupra propriilor sentimente, ci și asupra a ceea ce faceți, asupra sarcinilor pe care trebuie, într-un fel sau altul, să le finalizați.

Horoscop chinezesc februarie – Iepurele, obligat să găsească echilibrul

Este destul de greu să găsiți echilibrul între responsabilități și dorințe, însă trebui să faceți acest lucru. Nici prea multă muncă nu face bine, dar nici prea multă distracție nu va plătește facturile. Trebuie să va revizuiți modul în care priviți și folosiți timpii de muncă și timpii liberi. O atitudine mai relaxată este întotdeauna benefică, ajută să priviți lucrurile în perspectivă și să găsiți mai ușor soluțiile cele mai potrivite.

Horoscop chinezesc februarie – Cocoșul trebuie să fie atent cui acordă încredere

Norocul vostru va oscila luna aceasta, de aceea va trebui să aveți grijă pe ce va bazați în întreprinderile pe care le veți iniția. Este bine să aveți grijă față de cine va destăinuiți, ce informații împărtășiți; unele persoane nu sunt atât de binevoitoare și abia așteaptă să profite de slăbiciunile voastre.

Citește și: Horoscop februarie 2020. Astrele ne schimbă viața radical în ultima lună de iarnă!

Horoscop chinezesc februarie – Capra scapă printre degete oportunitățile

Din punct de vedere profesional, apar o serie de oportunități profitabile, care va fac să sperați la succes, însă mereu parcă ceva va scăpa printre degete. Pare că totul este la o simplă întindere de mână, iar, la final, totul dispare că o himeră. Este un lucru care va demoralizează destul de mult și va pune pe gânduri în privință evoluției propriei cariere. Totuși, în anumite momente, există posibilitatea să primiți ajutor de unde va așteptați mai puțin, astfel fiind capabili să îndreptați, cât de cât, lucrurile.

Articolul Horoscop chinezesc pentru primele zile din februarie. Aceste zodii se vor afla într-o cumpănă decisivă apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: alina.serea