Gina Pistol și Smiley, nuntă cu fast: tort cu cinci etaje, mesaje pe mese și meniu tradițional + Primele declarații ale mirilor

Zi mare azi, 27 mai, pentru Smiley și Gina Pistol! S-au căsătorit atât civil, cât și religios, după care au petrecut cu invitații, prietenii și familia!

“Am dormit puțin și repede! Ne apucăm de treabă?”, a spus mireasa Gina Pistol. Ea s-a trezit de la 6 dimineața ca să înceapă pregătirile pentru ziua cea mare!

Azi, Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și vor merge de mână prin viață, împreună. Doi miri fericiți și emoționați, care așteaptă în seara asta alături de ei în jur de 300 de invitați! Din meniu nu vor lipsi sarmalele, tortul este unul cu 5 etaje. Evenimentul se desfășoară într-o locație ca în povești, la Orangeria Iris, o seră aflată la liziera Pădurii Snagov. Cei doi miri au parte de o petrecere în natură, cu muzică live, dans, flori albe, un decor pe alb și verde și multă veselie.

Gina Pistol și Smiley, nuntă cu fast

Mireasa, Gina Pistol, a fost absolut superbă și încă de la începutul zilei a postat pe Instagram cerceii și lănțișorul, pe care îi va purta în ziua nunții. Dar și pantofii alb perlati cu aplicații, speciali comandați și rezervați pentru ea, de la celebrul brand Jimmy Choo.

Pavel Bartoș și soția sa au fost printre primii sosiți la petrecere. Smiley și Gina Pistol și-au primit invitații cu șampanie scumpă și apoi au stat de vorbă cu jurnaliștii, care i-au așteptat nerăbdători în fața sălii de evenimente. Apoi au fugit să se ocupe de invitați. Am aflat astfel că nu se va fura mireasa, că Gina va cânta la nunta ei și abia așteaptă să se bucure de seara nunții.

Gina Pistol a plâns la cununia religioasă

„Eu sper să fiu îndeajuns de atent să nu o fure cineva! Am ales locația special pentru că nu are unde să plece, unde să fugă. Sper să nu se fure mireasa!”, le-a mărturisit ginerele Smiley jurnaliștilor. La rândul ei, mireasa, a declarat că a avut lacrimi în ochi pe parcursul ceremoniei religioase.

„La cununia civilă nu am plâns, dar la cea religioasă, da!”, a fost sinceră mireasa. Ea a mărturisit apoi că și-a păstrat și numele ei de familie, dar l-a luat și pe cel al soțului.

Ce a spus mirele când și-a văzut mireasa!

Smiley este topit după frumoasa lui soție și asta se vede imediat, după cum se privesc și își vorbesc. Artistul a fost impresionat de frumusețea Ginei Pistol în ziua nunții lor!

‚‚Abia aștept să petrecem împreună cu toată lumea pe care am invitat-o și mă simt foarte bine”, a mai adăugat Smiley, care a petrecut noaptea la hotel. Asta pentru că și-a dorit să o redescopere pe soția lui în ziua nunții exact ca atunci când s-a îndrăgostit de ea. Apariția Ginei Pistol în rochie de mireasă azi a fost o adevărată surpriză chiar și pentru el.

„Este superbă, sunt foarte bucuros că suntem împreună. Că am decis să avem o familie împreună, în adevăratul sens al cuvântului și să ne cununăm în Casa lui Dumnezeu!”, a mai spus Smiley, emoționat.

Luna de miere în Franța

Peste o săptămână, proaspeții însurăței vor pleca în luna de miere în Sudul Franței. Întrebați dacă s-au călcat pe picior în biserică, potrivit tradiției, Gina a răspuns că ea a preluat inițiativa!

„Eu l-am călcat pe Andrei. Mă întreba: „Ce faci?’”. I-am zis: „Lasă că e bine, stai liniștit!”, ne-a povestit vedeta cu zâmbetul pe buze, ceea ce înseamnă că femeia va conduce în relație.

 „E o avalanșă de trăiri”

Gina Pistol și Smiley au devenit astăzi, 27 mai, oficial soț și soție! După cununia civilă și cununia religioasă care au avut loc discret, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov, cei doi miri își așteaptă invitații și deja pornesc petrecerea!

„Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grijă. O combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi. O succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult.

Tort cu cinci etaje, mesaje pe mese și meniu tradițional

Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi. Ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans. Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet. Noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de „împreună”!”, a mărturisit Gina Pistol imediat după cununia religioasă

 „DA-ul despre care ne întreabă toată lumea a fost spus tare și răspicat, în același timp de amândoi. Așa cum trebuie să se întâmple. Acum, gata, toată lumea la dans! Hai, și!”, a completat vesel, în stilul său caracteristic, Smiley, înainte să apară invitații la petrecerea de nuntă.

Cum a fost amenajată locația nunții

Locația aleasă de miri pentru marele eveniment arată fabulos. Cu construcții florale suspendate, în care florile albe sunt asemeni unor lucrări de artă, prinse în rame albe. Cu mese ce poartă numele unora dintre piesele cele mai iubite ale lui Smiley, cu place card-uri cu nume de invitați, scrise pe codițe de măr și cu multă grijă la detalii. Spațiul se umple de culori, de zâmbete, de dansuri și de sărbătoare pentru proaspeții căsătoriți.

„Obiectivul nostru a fost să creem un spațiu de poveste, elegant, simplu, în nuanțe de alb și verde, care să fie cadrul perfect și simplu pentru povestea de dragoste a celor doi miri. Orangeria noastră este gândită să aibă cea mai versatilă compartimentare, spații romatice, cele mai gustoase preparate și cea mai frumoasă lumină naturală în interior care pe timp de zi este dată de razele soarelui, iar seară de strălucirea stelelor.

Discreția mirilor, decența cerințelor, dorința lor de a nu epata și de a-și păstra povestea în coordonatele simplității și ale eleganței au transformat spațiul orangeriei într-o ramă luminoasă în care se desfășoară perfect tabloul nunții lor”, a declarat Nicu Bocancea, semnatarul decorurilor.

Marele eveniment a fost pregătit în mai multe săptămâni

Slalomul printre variantele de desfășurător de zeci de pagini, schemele de sală, listarea necesarului, dar și a neprevăzutelor, verificarea detaliilor și repetiția „șnur” dinainte de marele eveniment au făcut din săptămânile de pregătire un tur de forță pentru Ivona Nenu, organizatorul evenimentului.

„Știam cu toții că avem în față cea mai importantă nuntă a anului, în România, cu doi miri ocupați, cu timpul fragmentat între proiecte profesionale nenumărate și frumusețea vieții de părinte, iar o nuntă este că un maraton, cu multe decizii de luat, detalii de stabilit. Grija mea a fost să le trasez drumul în cele mai mici detalii, să le strâng toate necesitățile și informațiile, cele mai bune oferte, listele de întrebări și de decizii necesar de luat, toate într-un singur loc și să încerc cu fiecare răspuns să mai pun o piesă de puzzle în tabloul final.

Am vrut să le organizăm pe toate din timp, cât să aibă în ziua nunții lor cea mai frumoasă stare, nicio grijă, să se poată bucura de toate și de toți invitații, să mă știe alături pentru orice, să știe că toate sunt stabilite, iar cele mai imprevizibile scenarii preîntâmpinate”, a mărturisit Ivona Nenu, cea care le-a fost alături lui Smiley și Ginei Pistol și la organizarea botezului micuței Josephine, fetița lor.

Foto: Ciao.ro și Instagram

Articolul Gina Pistol și Smiley, nuntă cu fast: tort cu cinci etaje, mesaje pe mese și meniu tradițional + Primele declarații ale mirilor apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Dora Bazavan

error: Continutul este protejat!