Gina Pistol l-a refuzat categoric pe Cătălin Scărlătescu în fața invitaților! Ce a vrut să îi dea chef-ul „pe sub mână”

Gina Pistol l-a refuzat categoric pe Cătălin Scărlătescu în fața invitaților! Ce a vrut să îi dea chef-ul „pe sub mână”.

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit pe 27 mai. Cei doi au spus DA și la cununica civilă, dar și la cea religioasă. După aceea, mirii s-au retras la Palatul Snagov, unde au petrecut până dimineața alături de cei 300 de invitați. Printre cei prezenți la nunta anului a fost și chef Cătălin Scărlătescu, însoțit de iubita lui, Doina Teodoru.

CANCAN.RO scrie că atunci când cheful a dorit să plece, i-a înmânat Ginei Pistol și darul de nuntă, acesta constând într-un plic cu bani. Ei bine, se pare că prezentatoarea TV l-ar fi refuzat categoric pe chef.

Smiley și Gina Pistol au făcut nunta singuri. Nu au acceptat nimic pe barter și nici daruri de nuntă în bani. Cei doi au primit doar cadouri, în rest au plătit singuri absolut tot. Mirii au dorit să se bucure de eveniment, alături de invitați.

Chef Sorin Bontea nu a venit la nunta Ginei Pistol!

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit pe 27 mai. Eu au spus marele DA, atât în fața ofițerului Sării Civile, dar și în fața lui Dumnezeu.

Gina Pistol și Smiley s-au retras apoi la un restaurant din Snagov, unde au petrecut până în zorii zilei alături de invitații lor. Ei bine, marele absent al serii a fost chiar Chef Sorin Bontea. Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu au participat împreună cu partenerele lor de viață la nunta anului.

Nu se știe exact ce s-a întâmplat, însă se vede clar că în poza de grup, Sorin Bontea nu apare alături de ceilalți doi chefi. Mai mult, acesta nu le-a transmis niciun mesaj mirilor, iar de câteva zile nu mai este activ în mediul online.

Gina Pistol și Smiley așteaptă al doilea copil?

Gina Pistol și Smiley au devenit pe 27 mai oficial soț și soție! După cununia civilă și cununia religioasă care au avut loc discret, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov, cei doi miri au pornit petrecerea!

„Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grijă. O combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi. O succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult.

Tort cu cinci etaje, mesaje pe mese și meniu tradițional

Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi. Ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans. Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet. Noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de „împreună”!”, a mărturisit Gina Pistol imediat după cununia religioasă

 „DA-ul despre care ne întreabă toată lumea a fost spus tare și răspicat, în același timp de amândoi. Așa cum trebuie să se întâmple. Acum, gata, toată lumea la dans! Hai, și!”, a completat vesel, în stilul său caracteristic, Smiley, înainte să apară invitații la petrecerea de nuntă.

Smiley a făcut anunțul despre al doilea copil

„Plecăm în luna de miere peste o săptămână, în sudul Franței. Ne dorim să avem o lună – deși nu e chiar o lună – de miere frumoasă, să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, apoi o viață senzațională, să ne facem amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt. Să ajutăm fata să facă tot ceea ce își dorește și dacă mai apare un copil îl primim cu brațele deschise și cu toată dragostea”, a mărturisit Smiley.

Cât costă pantofii de mireasă ai Ginei Pistol!

Gina a văzut acolo niște super pantofi de nuntă pe care i-a rezervat apoi pe un site, la un preț mai accesibil, așa că nu a rezistat să nu și-i comande. În dimineața nunții, înainte de toate pregătirile, fericita mireasă le-a arătat urmăritorilor săi de pe Instagram cum arată pantofii pe care ii va purta la rochia de mireasă. Erau o pereche de Jimmy Choo de toată frumusețea.

Reporterii Ciao.ro au făcut apoi un research așa că pe site-ul celebrului brand am descoperit și la cât se ridică investiția Ginei Pistol pentru încălțările favorite pe care nu a rezistat mai mult de 4-5 ore, după cum chiar ea a precizat la conferința de presă organizată la locația petrecerii.

Mirii au investit mii de euro pe vestimentația de la petrecere!

O pereche de pantofi frumos accesorizati, alb perlat, marca Jimmy Choo, pe care Gina Pistol i-a purtat la cununia religioasă din biserică se ridică la prețul de 1595 de euro, cel pe care l-am văzut pe site-ul oficial.

Mireasa a radiat de fericire! La fel și mirele pentru că s-au bucurat din plin de această zi în care au fost în centrul atenției și și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu!

Toți artiștii au rupt ringul de dans! Connect-R și Luis Gabriel au cântat din suflet pentru miri!

Connect-R a cântat la nunta lui Smiley, Ruby a vrut să muște din tort, CRBL a dansat și s-a distrat de minune, așa că toți invitații s-au simțit bine la petrecere. Luis Gabriel a avut și el momentul sau și a cântat pentru miri. Raluka, Marius Moga, Adela Popescu și Radu Vâlcan, Adelina Pestrițu cu soțul ei, Virgil Șteblea, Juno, Răzvan Fodor, Andreea Esca, o mare de vedete au rupt ringul de dans la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol!

Articolul Gina Pistol l-a refuzat categoric pe Cătălin Scărlătescu în fața invitaților! Ce a vrut să îi dea chef-ul „pe sub mână” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia

error: Continutul este protejat!