George Burcea și Viviana Sposub au dat frâu liber pasiunii în timpul unui concert!

Festivalul de muzică SAGA a adunat, în Capitală, toți oamenii care au fost puși pe distracție. Printre aceștia s-au numărat și George Burcea și Viviana Sposub, care s-au îmbrăcat lejer, s-au asortat și au venit și ei pentru puțină relaxare și muzică bună. Cei doi nu au scăpat de privirile agere ale paparazzilor CANCAN.RO, care i-au surprins în cele mai tandre ipostaze.

Dornici de distracție, George Burcea și Viviana Sposub au venit la SAGA, pentru a-și asculta artiștii favoriți. Pentru eveniment, frumoasa șatenă a ales să poarte, în una din cele trei zile de festival, o fustă colorată și un top la fel de colorat, o bandană pe cap, iar George Burcea a purtat o cămașă de culoare kaki și o pereche de jeanși.

S-au bucurat de distracție, în tandem

Cum distracția lor nu s-a rezumat doar la o singură seară, în cea de-a doua zi a festivalului SAGA, Viviana a purtat o pereche de pantaloni negri, din piele, evazați în partea de jos și o bustieră super-sexy, asortată cu pantalonii. Cu părul coafat în bucle lejere și o bandană pe cap, Viviana a atras privirile tuturor!

Articolul George Burcea și Viviana Sposub au dat frâu liber pasiunii în timpul unui concert! apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Maria