Gabriela Cristea nu a mai suportat și a făcut dezvăluirea, în direct, la TV: „Am fost înșelată! El scotea alte femei în oraș pe banii mei”

Gabriela Cristea nu a mai suportat și a făcut dezvăluirea, în direct, la TV. Prezentatoarea de la Antena Stars a răbufnit și a povestit cum a fost înșelată.

Gabriela Cristea s-a aprins destul de tare în emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars, Mireasa – capriciile iubirii. Vedeta TV s-a enervat din cauza unui cuplu care se certa din cauza infidelității. Atunci, Gabriela Cristea a spus că i s-a urcat tot sângele la cap și a povestit prin ce a trecut ea în căsnicia cu Marcel Toader.

Gabriela Cristea nu a mai suportat și a făcut dezvăluirea, în direct, la TV

„Mă, băiatule, uită-te la mine! M-am enervat acum de mi se urcă la cap. Eu am fost măritată cu un alt bărbat înainte de căsnicia pe care o am acum. Eu munceam de mă găseau toate alea, mă trezeam la 7 dimineața și veneam acasă la 10 seara și munceam de luni până sâmbătă inclusiv, iar el scotea alte femeipe banii mei și mă înșela pe banii mei! Ia explică-mi cum vezi situația asta. Sigur l-am înșelat eu (n. red e ironică). Cu munca poate că l-am înșelat”, a mărturisit Gabriela Cristea în emisiunea pe care o prezintă.

Gabriela Cristea a fost căsătorită cu Marcel Toader timp de cinci ani. Totul s-a terminat în 2013 printr-un divorț cu scandal, atunci când vedeta TV a suferit foarte mult din cauza infidelităților partenerului. În 2019, Marcel Toader a murit.

„Am fost înșelată! El scotea alte femei în oraș pe banii mei”

„Mi-a trimis Adina (fină mea) niște poze de acum 9 ani cu noi două. Ea proaspăt căsătorită, eu proaspăt divorțată. Uitându-mă la pozele astea mi-am dat seama că Gabriela din poze a fost cea mai mai șmecheră și puternică versiune a mea. Și nu mă refer la cum arătăm fizic (arătăm fabulos), mă refer la fata cu aparențe fragile și cu un caracter de fier. Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic.

Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar, am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci. Aproape 10! În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugere ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez”, a declarat Gabriela Cristea în emisiunea Mireasa – capriciile iubirii.

În prezent, Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda și au împreună două fetițe.

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall

Într-o bună zi, când era ziua lui de naștere, Gabriela Cristea i-a făcut o surpriză plăcută. Astfel că i-a cumpărat un tort, însă ea a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care voia să-i ofere tortul.

„Prima zi de naștere, de când ne-am cunoscut, a fost în 2013. Pe atunci ne tachinam, nu mă despărțisem de fosta. Nu știam că Gabriela mi-a făcut tort, m-a invitat să mă duc undeva, dar nu am trecut pe la ea… I-am zis că nu pot ajunge că plec la Brașov. Atunci ei i-a venit ideea de a mă aștepta la Mall Băneasa. Mi-a ieșit practic în întâmpinare, mi-a zis că e cu o prietenă, dacă vreau să vin să bem un ceai.

Doar că eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină, mă duceam la mama de ziua mea, plus că nu știam că mi-a făcut tort. Astfel că, ea l-a mâncat cu prietena cu care era în Mall, deși era la dietă. La ceva timp, mi-a zis că s-a ofticat atunci. Dar e bine că totul s-a terminat cu bine. Și acum mai plătesc pentru greșeala aia”, a povestit Tavi Clonda pentru Impact.ro.

Articolul Gabriela Cristea nu a mai suportat și a făcut dezvăluirea, în direct, la TV: „Am fost înșelată! El scotea alte femei în oraș pe banii mei” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia