Fotografii care se servesc pe stomacul gol! Topul vedetelor care au ieșit cu ”sărmăluțele” pe stradă

Nu știm cine a inventat moda bigudiurilor purtate pe stradă, însă clar moda asta a prins bine de tot printre vedetele noastre autohtone. Voit sau nu, multe dintre ele și-au expus ”sărmăluțele” fără nici cea mai mică grijă că ar putea fi văzute în plin proces de… transformare. 

Cine să le mai înțeleagă și pe vedetele noastre? Dacă le faci o poză care nu le avantajează, sar ca arse și sunt în stare să cumpere Google-ul doar că să dispară dovada, dar atunci când ele ies intenționat pe stradă, în plină ”transformare” spre a fi aranjate, fără să le pese că sunt văzute, cine mai e de vină??

Vor sări toate să zică acum: ”așa e modaaa!”, când se vor vedea în topul ”sărmăluțelor” pe care l-am făcut.

Că este Andra, Mihaela Rădulescu, Andreea Marin sau Iulia Vântur, toate divele noastre s-au comportat natural când au fost surprinse cu ”moațe” de către paparazzii Ciao, chiar dacă imaginile le arată destul de răvășite, fără pic de machiaj pe față, de parcă cineva a pus o bombă în coafor și au fost nevoită să fugă.

 

 

 

 

Articolul Fotografii care se servesc pe stomacul gol! Topul vedetelor care au ieșit cu ”sărmăluțele” pe stradă apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Maria