Fosta dansatoare a Deliei, de nerecunoscut! Andreea s-a schimbat radical de când a luat calea bisericii!

Fosta dansatoare a Deliei, Andreea Popescu a devenit, de câțiva ani, de când s-a retras din showbiz, femeie de casă. Este măritată, are copil, își vede de familia ei, adoarme și se trezește, zilnic, în rugăciune. Bruneta s-a schimbat radical: de la tânăra sexy care purta ținute provocatoare în timp ce dansa alături de Delia pe scenă, la soția – model, credincioasă din cale-afară, mamă și femeie de casă.

Acum, Andreea Popescu are o viață mult mai liniștită, lângă soțul ei, Rareș Cojoc, multiplu campion la dans sportiv, cu care are un băiețel, pe Ioachim, în vârstă de aproximativ 2 ani. Bruneta a renunțat la showbiz, la scenă, la cluburile de noapte și la vestimentațiile sexy, iar acum își petrece mult timp acasă, cu fiul ei, implicându-se total în creșterea și educarea lui. Atunci când îi rămâne puțin timp liber acasă, fosta dansatoare gătește, face curat sau creează haine pentru copii. Tot în timpul liber, de obicei în weekend-uri sau când soțul are o perioadă mai lejeră, cei doi merg în pelerinaje pe la mănăstiri sau vacanțe alături de prietenii de familie.

 Andreea Popescu, vacanță cu peripeții în Dubai

Recent, cei doi, împreună cu fiul lor, și un alt cuplu, au fost într-o mini-vacanță în Dubai unde s-au relaxat, au stat la plajă, s-au bălăcit și au vizitat mai multe obiective turistice. Bruneta a postat câteva filmulețe pe unul din conturile sale de socializare pentru a le arăta fanilor cum își petrece ea vacanța în Dubai. Un  concediu frumos, plăcut, dar și cu peripeții! În timp ce stătea la soare, la plajă, cu fiul ei în brațe, o cioară i-a stricat buna dispoziție, ba mai mult, a scos-o din sărite pe frumoasa brunetă! Pasărea l-a ciupit pe Ioachim de deget! “O nesimțită! L-a ciupit pe Ioachim de deget și s-a pus pe capul lui!, a scris fosta dansatoare la filmulețul pe care l-a postat pentru fanii ei. La câteva ore distanță a revenit cu o altă postare: “Astăzi, o cioară mi s-a pus pe cap… “, lăsând de înțeles că ciorile i-au cam “stricat” zilele de plajă și relaxare.

Fosta dansatoare a Deliei a luat calea bisericii, în urmă cu câțiva ani, după o suferință cumplită. Ea a povestit, cu multă emoție, într-un interviu pentru Trinitas TV, ce a făcut-o să devină brusc credincioasă. Mai mult, Andreea Popescu și-a arătat și casa plină de icoane și a povestit că se roagă zilnic, candela stă aprinsă non stop, iar la biserică și mănăstiri merge regulat.

 Fosta dansatoare a Deliei s-a apropiat de Dumnezeu înainte să-și piardă tatăl

Când era tata în comă și doctorii spuneau că nu mai are nicio șansă să se mai trezească, îi cedase inima, ficatul… eram la terapie intensivă, încă nu coborâsem la paraclisul de la spital și am zis: ”Doamne, mai dă-mi o zi să-i spun că-l iubesc și eu toată viața mea o să i-o dedic lui Dumnezeu”. Dumnezeu mi l-a mai dat nu o zi, ci patru. Toți doctorii erau absolut uimiți că nu înțelegeau cum și-a revenit din comă. Atunci l-am întrebat pe tata, dar nu știu de ce: “Tată, tu crezi în Dumnezeu? Și el a zis “Da”. Și atunci am început să-mi pun tot felul de întrebări: ce se întamplă cu noi după ce murim? (…) Mama, spre exemplu, nu m-a dus niciodată la împărtășit când eram mică, nu mă ducea la biserică. Am crescut oarecum îndepărtată de biserică, ceea ce lucrul acesta acum mi se pare grav… când trăiesc și latura asta. Am tânjit după ea fără să știu. Am tânjit după dragostea de Hristos, de biserică. Era o neîmplinire sufletească”, declara Andreea în interviul acordat celor de la Trinitas TV, în 2017.

Foto: Capturi Trinitas TV/Arhivă personală

Articolul Fosta dansatoare a Deliei, de nerecunoscut! Andreea s-a schimbat radical de când a luat calea bisericii! apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: G. M.