Fiul adoptiv al Luminiței Anghel, surpriză uriaşă! Ce face în prezent, David Puşcaş pentru a se întreţine

La cei 22 de ani si săi, David Puşcaş a luat o decizie importantă pentru viitor! Tânărul preferă să se întreţină singur în prezent, mai ales că nici cu celebra sa mamă nu mai păstrează legătura. Tânărul a dezvăluit în cadrul unui interviu recent faptul că nu îi lipseşte nimic, ba mai mult nu ştie dacă se va mai împăca vreodată cu Luminiţa Anghel.

David Puşcaş a fost unul dintre personajele controversate din showbiz. Mulţi l-au criticat pe tânăr din cauza relaţiei dificile pe care a avut-o cu mama sa în ultima vreme.

Tânărul a mărturisit faptul că s-au schimbat multe în viaţa sa, ba chiar îşi doreşte să devină un bărbat responsabil.

„Lucrez de acasă, la un site. Este bine, iau salariu, mă ajută să îmi plătesc chiria, să am ce mânca, să am cu ce să mă spăla. Cu mama nu am mai vorbit deloc, de ceva timp, nu știu dacă există cale de împăcare între mine și ea, este incert totul”, a spus David Pușcaș potrivit Impact.ro.

În acelaşi timp, David Pușcaș a vorbit şi despre planurile sale de viitor şi a povestit că îşi doreşte să se înscrie la cursurile unei școli de televiziune, pentru a deveni prezentator TV.

„Mi-am propus să fac, în viitorul apropiat, anumite cursuri speciale pentru televiziune, ele sunt sigur că mă vor ajuta să ajung acolo unde îmi doresc. Și asta datorită profesorilor buni care sunt.

După aceea, mă voi gândi pe ce anume să merg: ori reporter, ori prezentator îmi doresc să fiu, însă iau totul cu pași mici și siguri”, a mai adăugat fiul adoptat al Luminiței Anghel.

Ce spunea Luminița Anghel despre scandalul cu fiul său

„Vreau să vă mărturisesc că David nu locuiește la marginea orașului, ci într-un cartier de oameni civilizați, în sectorul 3. Nu îi lipsește nimic și are tot confortul acolo: mașină de spălat, frigider, aragaz, microunde, vase, tot, tot ce îi trebuie.

Nici măcar o pastă de dinți nu și-a cumpărat din banii lui, nici măcar un săpun sau o sticlă de apă nu și-a cumpărat singur! Totul i-a carat mă-să, în tot acest timp! Mama asta pe care o face de râs și de care își bate joc acum! Ei bine, eu muncesc pentru ceea ce am. Muncesc pentru pâinea pe care o pun pe masă și la mine și la el! Dezordinea din garsoniera e stilul lui de viață! Așa era și acasă la noi. Spune că stă într-un pat îngust? E o canapea extensibilă! E jeg pe jos?! Era jeg pe jos pentru că așa îi place să trăiască! Să știți că am martori pentru tot ceea ce am făcut pentru el, dar și pentru toate reacțiile lui violente pe care le-a avut față de mine, prin mesaje, șantaj și amenințările la care a recurs”, spunea solista, la Kanal D.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Fiul adoptiv al Luminiței Anghel, surpriză uriaşă! Ce face în prezent, David Puşcaş pentru a se întreţine apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Hermina Hagianu

error: Continutul este protejat!