Fericire mare în Familia Regală a României. Fostul principe Nicolae și Alina-Maria Binder așteaptă primul copil

Este fericire mare pentru familia fostului principe Nicolae! El și soția sa, Alina-Maria Binder, așteaptă primul copil.

Fostul principe și soția sa s-au căsătorit în anul 2018. Membrii Casei Regale a României nu au participat la frumos eveniment. Cei doi au apărut prima oară în public în anul 2016, la botezul copilului Prinţului Jean de Orleans, arată Antena 3. Acum, fostul principe Nicolae și soția au făcut cel mai frumos anunț: așteaptă primul copil!

”Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai”, a transmis principele Nicolae.

Potrivit informațiilor apărute în Mediafax, fostul principe Nicolae a vorbit despre motivul pentru care a fost exclus din succesiunea de la Coroana României. În anul 2015, regele Mihai a luat decizia de a îi retrage titlul de „Principe al României” nepotului său, Nicolae. A fost exclus de la succesiunea la Coroana României. Fostul principe Nicolae era al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I și Principesa Margareta.

 

Articolul Fericire mare în Familia Regală a României. Fostul principe Nicolae și Alina-Maria Binder așteaptă primul copil apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Voicu Andreea

error: Continutul este protejat!