Exclusiv| Vizită mare acasă la Ștefan Bănică Jr! Socrii au venit la București

Vizită mare acasă la Ștefan Bănică Jr, recent! Socrii de la Timișoara au venit la București să-și vadă nepoțelul, fiica, dar și pe îndrăgitul artist… ginerele lor!

Ștefan Bănică Jr nu a ieșit cu socrii la mall

Părinții Laviniei trăiesc în Timișoara, însă își fac timp să ajungă și la București la fiica lor. Acum însă, de când a venit pe lume nepoțelul lor, micuțul Alexandru, aceștia își fac drum mai des la Capitală. Mama artistei însă și-a petrecut mai mult timp acasă la Lavinia și Ștefan pentru a o ajuta cu micuțul, în timp ce tatăl vedetei vine, probabil, mai rar în vizită.

Recent însă, socrii lui Ștefan Bănică Jr au venit în Capitală, iar CIAO.RO vă prezintă imagini exclusive cu ei. Aceștia au fost surprinși într-un mall din Capitală alături de Lavinia Pîrva și micuțul Alexandru. Cei 4 au ieșit probabil la shopping, însă fără Bănică Jr. În imagini se observă că atât mamica Lavinia, cât și bunicii stăteau cu ochii pe micuțul Alexandru, un copil foarte vesel și plin de energie care necesită toata atenția.

Lavinia, vizitată de părinți

Probabil Ștefan Bănică Jr era prins cu alte treburi, așa că Lavinia s-a gândit să-și scoată părinții puțin din casă, la plimbare.

Lavinia Pîrva: “Copilul mă solicită mult, este un copil bombă cu ceas”

Frumoasa brunetă a mărturisit că relația pe care o are cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. este extraordinară. Chiar dacă Alexandru o solicită, este fericită și se simte chiar inspirată de micuț.

”Copilul mă solicită mult, este un copil bombă cu ceas! Am timp să și lucrez la proiectele mele, dar mare parte din timp stau cu el, pentru că asta mi-am propus, nu vreau să pierd nimic. Sunt fericită cu Alexandru, intru în lumea lui, mă inspiră. De altfel, de asta am făcut acest proiect”, a spus Lavinia Pîrva la televizor, arată Cancan.

 

Articolul Exclusiv| Vizită mare acasă la Ștefan Bănică Jr! Socrii au venit la București apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: G. M.

error: Continutul este protejat!