EXCLUSIV | Emily Burghelea petrece la PROTEVELION, iar apoi se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil: „De Revelion deja intru în numărătoarea inversă. Se poate întâmpla în orice moment să îmi țin bebelușul în brațe”

Emily Burghelea petrece la PROTEVELION, sâmbăta seara, de la 20.00, la Pro Tv, emisiune prezentată de Pavel Bartoș și Raluka. Pentru blondină pare a fi ultima petrecere mare înainte aducă pe lume cel de-a doilea copil.

Emily și-a petrecut sărbătorile pe lângă casă tocmai pentru se apropie momentul și țină bebelușul în brațe, după cum ne-a dezvăluit în interviul exclusiv.

Emily Burghelea, vedetă la PROTEVELION: ” Voi sta pe lângă casă, astfel încât să pot să fiu într-un loc sigur și pregătită. Se poate întâmpla în orice moment să îmi țin bebelușul în brațe”

Ce tradiții de Anul Nou respecți cu sfințenie? Dar care sunt tradițiile pe care le știi, dar nu le respecți?

De fiecare an nou, mănânc bucate tradiționale. Nu trece un Revelion fără sarmale. Revelionul și sarmaua vin la pachet de fiecare dată. Este foarte important să mâncăm sarmale de Revelion fiindcă se spune că ne aduc prosperitate, bucurie… și pe bune dreptate bucurie fiindcă sarmalele sunt delicioase, să fim serioși. Cine nu le iubește? Avem atât de multe motive să mâncăm sarmale. De ce n-am mânca?

În altă ordine de idei, nu știu tradiții pe care să nu le respect. Le respect pe toate pe care le știu. Nu știu foarte multe.

Cum arată sărbătorile ideale pentru tine?

Sărbătorile ideale pentru mine arată în felul următor: în jurul bradului, cu toată familia aproape și colinde, cu musafiri și prieteni în jur, cu mâncare. Bine, eu și sunt însărcinată acum și vorbesc foarte mult despre mâncare, după cum ai putut observa. Bucate tradiționale, familie, prieteni, musafiri, colindători, pace în suflet și o stare de liniște.

Cum vei sărbători Revelionul anul acesta?

De Revelion deja intru în numărătoarea inversă. Practic, se poate întâmpla în orice moment să îmi țin bebelușul în brațe. Cred că va fi interesant. Îmi doresc să se nască când vrea bebelușul, nici mai devreme, nici mai târziu. Am ales să nasc pe cale naturală, deci trebuie să așteptăm să vină momentul. Voi sta pe lângă casă, astfel încât să pot să fiu într-un loc sigur și pregătită.

PROTEVELION, ultima petrecere mare pentru Emily Burghelea, până la venirea pe lume a bebelușului?

Îți pregătești rezoluții pentru 2023? Dacă da, care sunt acestea?

Îmi doresc să îmi cresc prichindeii fericiți și sănătoși, îmi doresc să mă dedic lor. În momentul în care petrec timp cu Amedeea și cu bebe din burtică, sunt cea mai fericită. Îmi doresc să am mai mult timp pentru ei… doar pentru ei. 2023 este despre copii.

Ce cadou îți dorești în acest sfârșit de an, pe lângă sănătate și toate cele bune?

Îmi doresc să merg într-o vacanță. Știi că anul trecut am schiat însărcinată până în 8 luni? Mi-aș dori să mergem la schi, dar și undeva la căldură. Nu bat un apropo sau ceva, dar asta poate fi un cadou reușit.

Povestește-ne, te rog, o întâmplare amuzantă de care ai avut parte în preajma sărbătorilor.

Într-un an în care filmam decalat Revelionul, Crăciunul, sărbătorile din iarnă, eram puțin derutată de aceste filmări, care au loc de fiecare dată în alte zile. Eram în taxi și l-am întrebat nonșalantă pe șofer dacă știe cumva să îmi spună și mie pe ce dată este Crăciunul. Acesta s-a blocat, s-a uitat la mine lung, nu a știut cum să reacționeze. Apoi, am citit pe chipul lui o senzație de înspăimântare. M-a întrebat dacă nu sunt din România sau dacă sunt de o altă naționalitate. I-am spus că nu.

„Mă uit la câteva seriale cu extratereștrii și chestia asta mă înspăimântă foarte tare”

După ce am trecut de câteva semafoare, acesta s-a întors, s-a uitat la mine și mi-a spus: „Știi, eu mă uit la câteva seriale cu extratereștrii și chestia asta mă înspăimântă foarte tare. Mi se pare extraordinar de ciudat că tu nu știi pe ce dată este Crăciunul, fiind din România și având religia noastră. Mi se pare că este posibil ca tu să fii extraterestru”.

Omul a crezut că ceva nu este în regulă cu mine. Atunci am izbucnit într-o criză de râs, care nu s-a mai terminat, iar asta l-a înspăimântat și mai tare. Mă uitam la el și vedeam că este speriat, râdeam și mai tare. La un moment dat, ne-am oprit la o benzinărie pentru că l-am rugat să îmi aducă niște apă. Nu știu ce a fost în mintea lui, nu știu dacă vorbea serios sau nu, dar pentru mine… aia a fost cea mai amuzantă întâmplare!

Te rog să transmiți un gând pentru cei de acasă în legătură cu anul care vine.

Le doresc sănătate, fericire, iubire. Le doresc să fie mai prezenți și ancorați în moment, să fie mai bucuroși, să fie mai implicați în tot ceea ce îi face fericiți pentru că, până la urmă, fericirea este cea mai importantă.

Emily Burghelea petrece la PROTEVELION alături de alți artiști

PROTEVELION este show-ul cu distracție, emoție și foarte mult umor. De la muzică și duete neașteptate la momente de stand-up, dans, scenete și reacții savuroase ale invitaților, românii vor avea parte de un spectacol în care se vor regăsi.

Show-ul se va construi în jurul celebrului dans popular perinița, iar în noaptea dintre ani, vedetele se vor provoca la dans, muzică, voie bună și momente inedite. Andi Moisescu și Andreea Esca, Irina Loghin și Florin Busuioc, Cabral și Adela Popescu, Horia Brenciu și Carmen Tănase, Cătălina Grama și Daniel Pavel, Adrian Nartea și Tania Popa sunt câteva dintre perechile care vor putea fi văzute în ipostaze unice în noaptea de Revelion.

„În primul rând, vă veți simți bine cu noi. Va fi multă distracție. În al doilea rând, vor fi mulți oameni foarte faini, momente și cuplete comice extraordinare. Va fi un Revelion așa cum se așteaptă lumea să fie, cu multă voie bună și distracție”, a spus Pavel Bartoș.

Andra, Irina Rimes, Smiley, Denis The Motans participă la PROTEVELION

Pe scenă vor mai urca: Andra, Irina Rimes, Smiley, Denis The Motans, Amalia Enache, CRBL, Theo Rose, Pindu, Anna Lesko, Emil Rengle, Lupii lui Calancea, Vlăduța Lupău, Diana Matei și taraful Cleante, Lidia Buble, Cosmin Stan, Rareș Năstase, Andreea Marinescu, Iulia Pârlea, Andrei Aradits, Alex Bogdan, Andra Marinescu, Mahala Rai Banda și mulți alții.

Despre ce vor vedea românii în ultima zi din an, la PRO TV, Raluka spune: „Distracție, momente frumoase care vă vor emoționa și care vă vor aduce zâmbetul pe buze. Vom trece prin multe stări împreună și ne vom distra foarte, foarte tare”.

Telespectatorii vor putea câștiga 10.000 de euro în noaptea de Revelion. Tot ce trebuie să facă e să urmărească emisiunea, să prindă unul dintre cele 6 indicii care apar pe ecran, să acceseze site-ul: prindeindiciul.protv.ro și să completeze formularul de înscriere. Câștigătorul va fi anunțat marți, 10 ianuarie, pe site-urile PRO.

Foto: PR Pro TV

Articolul EXCLUSIV | Emily Burghelea petrece la PROTEVELION, iar apoi se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil: „De Revelion deja intru în numărătoarea inversă. Se poate întâmpla în orice moment să îmi țin bebelușul în brațe” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Grigoriev Gabriela

error: Continutul este protejat!