EXCLUSIV| Cum arată mormântul tatălui Mihaelei Rădulescu! Prezentatoarea de la “Ferma” ajunge rar la locul lui de veci!

Mormântul tatălui Mihaelei Rădulescu se află în cimitirul din Izvorani. Vedeta de la “Ferma” ajunge destul de rar la locul lui de veci.

Florin Țiganu, tatăl celebrei Mihaela Rădulescu, s-a stins din viață în august 2014, după o îndelungată luptă cu o boală ce i-a măcinat trupul, și a fost înmormântat într-un cimitir din Izvorani, lângă o fântână micuță.

 Tatăl Mihaelei Rădulescu s-a stins în urmă cu 6 ani

Au trecut deja 6 ani de când vedeta și-a îngropat tatăl la care a ținut enorm. Bărbatul s-a stins din viață, exact în ziua în care Dani Otil, iubitul de atunci al Mihaelei, împlinea 34 de ani. La înmormântare, Dani i-a fost alături, așa cum era de așteptat.

Conform oamenilor din zonă, Mihaela Rădulescu a ajuns destul de rar la locul de veci al tatălui ei, asta pentru că, ori nu locuiește în țară, în anumite perioade din an, ori dacă era în țară, filma sau era implicată în alte proiecte. Totuși, ea trece pe la mormântul lui Florin Țiganu atunci când are timp sau mai ales dacă este în zona Izvorani. Pe lângă asta, prezentatoarea de la “Ferma vedetelor” ar fi vorbit cu oamenii care au grijă de cimitir, conform localnicilor, să îngrijească și locul de veci al tatălui ei. Mai exact, lumânările se ard mai mereu, mai ales în zile de slujbă și sărbătoare. Astfel, la locul de veci al bărbatului este mereu curat, lumânările ard, iar uneori se regăsesc și flori proaspete.

Mihaela Rădulescu prezintă „Ferma”

Mihaela Rădulescu a debutat în lumea televiziunii în anul 1994. Atunci, frumoasa vedetă ocupa funcția de realizator la postul de televiziune Tele 7abc. Ceva mai târziu, Mihaela Rădulescu s-a făcut remarcată și prin emisiunea „Weekend abc”, un show de divertisment difuzat în fiecare duminică, urmându-și visul mai departe. Însă, emisiunea prin care Mihaela Rădulescu a rămas cel mai bine imprimată în mintea publicului a fost „Duminica în familie”, difuzată la Antena 1. Vedeta era prezentatoarea show-ului și a atras simpatia publicului prin charisma și seriozitatea ei, ce au condus-o în continuare spre succes.

Odată cu trecerea anilor, vedeta a fost implicată în mai multe proiecte tv. Acum, ea prezintă show-ul “Ferma Vedetelor”, la PRO TV.

 

Articolul EXCLUSIV| Cum arată mormântul tatălui Mihaelei Rădulescu! Prezentatoarea de la “Ferma” ajunge rar la locul lui de veci! apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: G. M.