EXCLUSIV| Cătălin Scărlătescu se descurcă să petreacă și după ce se închid terasele în Vama Veche!

Cătălin Scărlătescu se descurcă să petreacă și după ora 00.00, când se închid terasele! CIAO.RO vă prezintă imagini de senzație cu cheful, la șprit, în Vama Veche!

Cătălin Scărlătescu a folosit un congelator de înghețată pe post de bar

Cătălin Scărlatescu și-a petrecut mai toată vara pe litoral, se pare! Paparazii l-au surprins de câteva ori atât în Mamaia, cât și în Vama Veche. Cheful a respectat noile legi stabilite din cauza pandemiei, mai exact, a părăsit terasele după ora 00.00, chiar dacă abia se încinsese și îi ardea de petrecere în continuare. Spre exemplu, acesta a fost surprins pe o stradă din Vama Veche, recent, dupa orele 00.00, cu o gașcă de tineri, toti chitiți să “sprițuiască”.

Îmbrăcat în pantaloni de trening, tricou negru, și șlapi în picioare, și aflat în fața unui supermarket, Cătălin Scărlătescu a desfăcut o sticlă cu vin, achiziționată probabil chiar din magazinul în fața căreia stătea, și a început să toarne în pahare. A completat apoi și cu suc. “Barul” era chiar congelatorul de înghețată al supermarketului! Astfel, Scărlătescu și amicii săi și-au întins sticla, dozele cu suc și paharele pe congelator, chiar sub ochii vânzătorului. “Barul” a mai fost deranjat însă de câteva ori de câte o domnișoară care venea să-și cumpere înghețată.

 

Articolul EXCLUSIV| Cătălin Scărlătescu se descurcă să petreacă și după ce se închid terasele în Vama Veche! apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: G. M.