EXCLUSIV | Alice Halpert, actriță în „Clanul”: „La început am fost puțin timidă. Mă uitam în jur și mă întrebam: wow, ce caut eu aici”

Alice Halpert este actriță în „Clanul”, dar mai are și un alt job de care este îndrăgostită.

Alice Halpert, actriță în „Clanul”, serialul ce se difuzează în fiecare luni, de la 20.30, la Pro Tv, ne-a vorbit atât despre rol. Ea interpretează pe Patricia. Cât și despre celălalt job pe care-l are, la Global Records. Tânăra a studiat și în străinătate și și-a dorit de mică fie actriță.

Alice Halpert o interpretează pe Patricia în „Clanul”

Iată că tocmai ce s-au încheiat filmările pentru primul sezon CLANUL. Cum a fost pentru tine toată această perioadă?

A fost una dintre cele mai aglomerate perioade din viața mea, cu siguranță, dar și una în care am învățat foarte multe lucruri. Să mă împart între CLANUL și job-ul meu, de zi cu zi, la Global Records. A fost puțin dificil la început pentru că întotdeauna mi-am dorit să livrez tot ce am eu mai bun în orice context. Dar m-am deprins repede și mi-am dat seama că ritmul alert. Și care mi-a lăsat puțin timp liber în această perioadă. Mi-a prins foarte bine atât personal, cât și profesional.

Pe lângă aceste mici „provocări”, a fost o perioadă extraordinar de frumoasă. În care am avut ocazia să cunosc niște oameni excepțional de talentați cu care încă nu îmi vine să cred că lucrez. Mereu mi-am dorit să ajung în punctul acesta și mă bucur foarte tare că fac parte din acest proiect.

Povestește-ne puțin cum te-ai înțeles cu ceilalți actori, cu membrii echipei de producție?

Alice Halpert, actriță în „Clanul”: „La început am fost puțin timidă aflându-mă printre atâtea nume renumite din industrie”

Așa cum spuneam, am avut ocazia să cunosc oameni de un talent intimidant cu care mă bucur că am avut ocazia să lucrez. Și să vorbesc, pur și simplu, ca de la om la om. Recunosc, la început am fost puțin timidă aflându-mă printre atâtea nume renumite din industrie pe care le admir, George Mihăiță, Șerban Pavlu, Carmen Tanase. Am avut momente în care mă uitam în jur și mă întrebam wow, ce caut eu aici, însă cunoscându-i ușor ușor pe toți. Nu am simțit decât susținere, deschidere și ajutor.

Este o echipă deosebit de frumoasă, de la actori până la echipa de producție, styling, hair, make-up. Oameni care m-au făcut să mă simt ca parte dintr-o familie și le sunt recunoscătoare pentru asta. Cel mai mult timp petrecut la filmări a fost alături de colegii din brigadă cu care m-am înțeles foarte bine. Am dezvoltat o „rutină” a noastră de glume ca să zic așa, ne-am distrat, am râs. Dar am și lucrat foarte bine împreună. Iar seriozitatea și profesionalismul au fost prezente de fiecare dată în timpul filmărilor.

Acum la final de prim sezon, ce calități simți că ai împrumutat de la personajul tău? Și ce din tine i-ai dat ei?

„Patricia a primit abilitatea naturală de a se înțelege bine cu personajele masculine din jurul ei”

Cu siguranță, perseverența Patriciei. Nu sunt o persoană care să renunțe atât de ușor în general, însă am împrumutat inconștient de la personaj această consecvență neclintită în viața profesională. Care m-a surprins de multe ori în job-ul meu de artist manager și nu numai. De oricâte greșeli m-aș lovi, merg înainte încercând de fiecare dată să rezolv lucrurile mai bine, mai eficient.

De la mine, Patricia a primit abilitatea naturală de a se înțelege bine cu personajele masculine din jurul ei, de a lucra printre bărbați fără să fie intimidată. Întotdeauna am fost mai băiețoasă și m-am înțeles natural mai bine cu bărbații decât cu femeile, lucru care, să fiu sinceră, m-a ajutat în unele situații, dar mi-a și pus piedici în altele.

„Am plecat 3 săptămâni din București și am pierdut contactul cu absolut tot, nu am mai lucrat deloc ceea ce este atipic pentru mine”

De curând a fost lansat și filmul Teambuilding în care tu ai jucat. Cum a fost și experiența pe setul de acolo?

Pentru Teambuilding, am filmat vara trecută și a fost una dintre cele mai reconfortante experiențe! Acolo l-am cunoscut și pe Șerban Pavlu, el interpretând rolul șefului companiei din care personajul meu face parte. Am fost foarte mândră să joc alături de el și m-am bucurat mult când am aflat că el va fi și șeful meu de brigadă în CLANUL.

Revenind la experiența Teambuilding, am plecat 3 săptămâni din București și am pierdut contactul cu absolut tot. Nu am mai lucrat deloc ceea ce este atipic pentru mine (cine mă cunoaște știe că sunt mereu cu telefonul în mână, rezolvând diverse situații). Și m-am bucurat cu totul de filmări.

M-am distrat, am legat prietenii, am învățat mult mai bine ce înseamnă să fii pe set și cum se lucrează într-un ritm alert și creativ, fiind al doilea film în care am jucat. Mă bucur să vad că rezultatul e unul pe măsură și filmul a atins un record de intrări în cinematografe. Mergeți să vedeți ce a ieșit, zic că merită!

Alice Halpert: „Când eram mică jucam în trupa școlii de teatru. După liceu am plecat în Anglia unde am studiat teatru și actorie”

Ești la început de drum în actorie – fiind printre primele tale roluri. Ce te-a atras la acest domneiu și care a fost cea mai mare provocare de până acum?

Mereu mi-am dorit să fiu actriță, când eram mică jucam în trupa școlii de teatru unde am avut-o ca profesoară pe Daniela Minoiu. Ea a fost cea care mi-a insuflat această pasiune pe care am ținut-o mereu cu mine. După liceu am plecat în Anglia unde am studiat teatru și actori. Iar la finalul celor 3 ani de studii am semnat cu un agent și am început să merg la casting-uri.

În același timp, am terminat și un master la King’s College în marketing pentru că mi-a plăcut întotdeauna să învăț cât mai multe lucruri posibil. În perioada masterului am mers la diverse casting-uri în Londra care în cele din urmă m-au descurajat din motive de typecasting. Faptul că sunt din Estul Europei, cât și greutatea cu care se poate atinge un accent britanic perfect. Asta fiind și cea mai mare provocare de până acum.

Alice Halpert: „Am decis să mă întorc în România neștiind exact ce voi face mai departe”

Am decis să mă întorc în România neștiind exact ce voi face mai departe, am luat un internship de 3 luni la Global Records și sunt încă aici după 4 ani de zile. Deși nu am renunțat niciodată la dorința de a juca și am regretat de multe ori că am renunțat prea repede. Zona de producție și filmările la care am lucrat cu ocazia job-ului m-au ținut relativ aproape de pasiunea mea. Și am învățat că îmi place foarte mult să fiu și în spatele camerelor, nu doar în fața lor.

„Mi-am notat în carnețelul meu de dorințe faptul că mi-ar plăcea extraordinar de mult să fac parte dintr-un serial PRO TV”

Cu toate acestea, iată că atunci când îți dorești ceva foarte mult, lucrurile se așează exact așa cum trebuie. Anul trecut mi-am notat în carnețelul meu de dorințe și target-uri faptul că mi-ar plăcea extraordinar de mult să fac parte dintr-un serial PRO TV. Iar acum se întâmplă exact asta și sunt foarte recunoscătoare. Mai ales că este o producție de excepție pe care trebuie să o urmăriți.

Povește-ne puțin despre tine – ce te face pe tine fericită când nu ești pe set la vreo filmare?

Puțin în contradictoriu cu întrebarea, dar tot filmările mă fac pe mine fericită, fie că sunt în fața camerelor sau în spatele lor. Îmi place foarte mult să merg la teatru și mi-aș dori să am ocazia să mai joc și în piese de teatru. Asta a fost de fapt prima mea dragoste. În rest, ca pe oricine de altfel. Mă fac fericită oamenii pe care îi iubesc, muzica, sportul, animalele și în special motanul meu Simba.

Foto: PR Pro TV

Articolul EXCLUSIV | Alice Halpert, actriță în „Clanul”: „La început am fost puțin timidă. Mă uitam în jur și mă întrebam: wow, ce caut eu aici” apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Grigoriev Gabriela