Elena Gheorghe și Radu Ștefan Bănică, iubiți. Detaliile unei povești romantice desprinse din filmele anilor ’60

Elena Gheorghe a lansat “Ochelarii de soare”, o poveste audio si video despre nostalgia si mastile de care avem nevoie pentru a iesi invingatori din intamplari de viata melancolice.

La o saptamana de la debutul turneului “Armana mea”, Elena Gheorghe lanseaza piesa de deschidere a verii, “Ochelarii de soare”, o productie pop cu un sound optimist – nostalgic, creata de echipa cu care Elena colaboreaza de mult timp Alex Pelin si Vlad Lucan.

Elena Gheorghe și Radu Ștefan Bănică sunt iubiți în cel mai nou clip al artistei

“M-a amuzat foarte tare cand am lucrat cu Alex pe textul piesei, pentru ca a fost o provocare interesanta sa transformam “ochelarii de soare” in vers muzical si sa “incarcam” o constructie de concept banala, pana la urma un simplu accesoriu de moda, intr-o metafora; astfel, “ochelarii de soare” au devenit un simbol al mastilor pe care ni le punem ca sa iesim usor din momente dificile, cand avem nevoie de izolare instantanee, de o reinventare de cateva secunde, de un ragaz emotional”, a declarat artista.

“Ochelarii de soare” a fost lansata pe platformele de streaming impreuna cu un scurt-metraj dupa o poveste scrisa si controlata estetic de Elena, regizat de Dan Petcan.

Detaliile unei povești romantice desprinse din filmele anilor ’60

“Pe tot parcursul inregistrarilor, la studio, in capul meu rula un soi de film nostalgic, de cinema romanesc sau frantuzesc din anii ‘60. Apoi a fost o serie de coincidente care m-au incurajat sa explorez si mai mult aceasta idee. In primul rand, Radu Stefan Banica, colegul meu, pe care de cate ori il vad, nu incetez sa ma minunez de cat de talentat, carismatic si absolut special este, iar asemanarea lui cu Alain Delon e fantastica.

Apoi sunt toate trendurile astea din moda si lifestyle, care ne “arunca” spre anii ‘60, ‘70 si acum vreo 2 luni mi-a cazut in mana si un articol care vorbea despre ochelarii de soare care au ajuns sa devina accesorii populare exact in acea decada din secolul trecut. Asa ca n-am avut cale de-ntors si am creat pentru piesa asta o poveste vizuala nostalgica, o poveste de flirt melancolic intre personajul meu si cel interpretat de Radu, intr-un decor 60’s si cu abordari cinema inspirate de filme cu Alain Delon si Romy Schneider si de Margareta Paslaru intr -“Un film cu o fata fermecatoare”, a spus Elena.

Radu a fost un Alain Delon in varianta 2023

Directia artistica, decorul, board-ul de stilism au fost toate semnate de Elena si puse in poveste impreuna cu echipa ei de stilisti si scenografi.

“La fel ca la toate spectacolele mele de la Sala Palatului, mood-boardurile vizuale si ale acestui clip au fost construite si documentate de mine. Pentru “Ochelarii” au fost inspirate de icoanele de stil ale mijlocului de secol XX, de tinutele, coafurile, accesoriile, personalitatile Priscillei, lui Jean Shrimpton, Sharon Tate sau Anda Onesa, Margareta Paslaru, Irina Petrescu, de decorurile lui Alexandru Bocanet de la TVR si interioarele din filmele romanesti si europene din acea perioada.

Radu a fost un Alain Delon in varianta 2023 absolut perfect si sunt foarte incantata de toata atmosfera vizuala pe care am creat-o impreuna cu regizorul Dan Petcan si cu echipa lui”.

Articolul Elena Gheorghe și Radu Ștefan Bănică, iubiți. Detaliile unei povești romantice desprinse din filmele anilor ’60 apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Camelia

error: Continutul este protejat!