Egipt, destinația sold out pentru Revelion! Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o vacanță la cald, ca să mergi pe urmele faraonilor!

Cât costă Egiptul pentru Revelion? Pentru că este cald și bine acolo, Egiptul este una dintre destinațiile sold out de Revelion! Românii și nu numai au optat pentru Africa, în mod special Egiptul și Hurghada, atunci când au căutat vacanțe pentru sărbătorile de iarnă și în mod special pentru Revelion! O țară vizitată în  medie de 7 milioane de turiști pe an!

Cât costă Egiptul pentru Revelion? Este sau nu o destinație accesibilă tuturor? Ce își doresc cel mai mult românii atunci când caută vacanțe în Hurghada? Ciao.ro a stat de vorbă cu un consultat de marketing care e broker de turism. Așa am aflat de la Destine Holidays cât de iubit este Egiptul de turiștii români și nu numai. Și cât de bine s-a vândut această destinație pentru Revelion pentru că este aproape de România. E cald, e ofertant și perfect pentru a petrece acolo în noaptea dintre ani. Care te poate prinde, de ce nu, chiar și la o baie în Marea Roșie, ca să o tii așa tot anul!

Cât costă Egiptul pentru Revelion?

Totul e ca la carte în Egipt! Ai Marea Roșie la picioare, apa este limpede și albastră, vezi fundul mării și peștișorii colorați care te “invadează” de sub corali atunci când intrii în apă. Oriunde te uiți palmierii sunt impunători, plaja cu nisip fin, apa caldă și cristalină, oamenii ospitalieri, mâncarea bună. Și vremea e ca o vară continuă. Se pare că Egiptul este atracția turiștilor pentru Revelion, fiind deja o destinație sold out cu mult timp înainte. Turiștii căută oferte pentru Revelionul în Egipt chiar din vară.

Care este prețul unui pachet all inclusive pentru această destinație, Egipt – Hurghada, pentru o vacanță de familie? 

Pentru Revelion tarifele au început de la 735 euro/ persoană în cameră dublă, pentru un cuplu. Iar pentru o familie cu 2 copii, până în 12 ani, prețul în momentul rezervarii este de 2485 euro / familie.

Servicii incluse sunt transportul cu avionul tur-retur, bagaj de cala/persoană, bagaj de mână/persoană, 7 nopți de cazare cu servicii All inclusive, transfer aeroport-hotel-aeroport, taxe de aeroport, asistență turistică la destinație.

Care este cel mai recomandat și căutat resort din Hurghada pentru familiile cu copii?

Cele mai căutate și book-uite resorturi din Hurghada, atunci când vine vorba de familii și copii sunt Albatros White Beach, Titanic Royal, Fort Arabesque.

Dacă vrei să închiriezi o vilă exclusivistă cu piscină proprie la Fort Arabesque, ce înseamnă ca și costuri și ce anume include ca servicii?

Un sejur de 7 nopți pentru o vilă cu piscină proprie la resortul Fort Arabesque este 3200 euro/2 adulți. Serviciile incluse sunt următoarele transport avion tur-retur, bagaj de cală/persoană, bagaj de mână/persoană, 7 nopți de cazare cu Premium All inclusive, transfer aeroport-hotel-aeroport, taxe de aeroport, asistență turistică la destinație.

Care este cel mai bine vândut pachet al agenției voastre,  pentru resorturile din Egipt? Ce vă cer clienții cel mai des și pentru ce optează?

Pe Egipt se solcită hoteluri noi, cu intrare lină în apă, nisip fin, locuri de joacă pentru copii, nu se solicită un anumit tip de hotel, dar cele mai vândute sunt: Albatros White Beach – pentru că are 4 piscine cu locuri de joacă pentru copii, Steigenberger AquaMagic – pentru că are aqua park pentru copii, Titanic Royal – pentru că este nou deschis.

Care este cea mai bună perioadă din an sau cele mai bune luni în care poți merge la plajă în Egipt?

Cea mai bună perioadă pentru Egipt este finalul de septembrie, atunci când sunt 35 grade, aprilie – 30 grade (cea mai vândută lună), mai – 34 grade și luna decembrie este foarte căutată pentru că la noi e frig și în Hurghada sunt 24 de grade.

Care sunt activitățile care se pot face într-un resort din Egipt și ce prețuri sunt extra pachet de vacanță?

Resorturile din Egipt pun la dispoziție clienților activități precum: sporturi pe apă – contracost de la 15 euro/persoană, masaj-contracost de la 25 euro/persoană,  diverse procedee de înfrumusețare de la 20 euro/persoană, spectacole – care sunt gratuite, seri de dans, la fel, gratuite.

De ce să alegi Egiptul ca destinație de vacanță?

Raport calitate-preț este excelent, resorturile sunt moderne, regimul de masă all inclusive, ospitalitatea față de turiști, vreme bună tot timpul anului, comparativ cu România

Atunci când vrei să ieși din resort pentru diverse excursii și activități extra, ce se poate recomada de vizitat prin împrejurimi și care sunt costurile suplimentare?

Majoritatea turiștilor optează să meargă în Safari. Este o super experiență, excursiile sunt opționale, iar prețurile sunt după cum urmează!

Există 3 tipuri de safari:

1. De dimineață între orele 8 și 12, care cuprinde ATV și jeep safari, apă și suc inclus, tarif 25 euro/pers

2. Mega safari, care cuprinde plimbarea cu ATV-ul, jeep-ul, satul beduinilor, plimbare cu cămila, prânz (snack), cină (bufet) show cu fachiri, belly dance. De la ora 11 la ora 19.00, preț 39 euro/pers.

3. Safari de seară, de la ora 16.00 la 22.00, tarif 65 euro/pers, care include jeep safari și plimbare cu cămila, timp de  50 minute (recomandată copiilor) și după lăsarea întunericului există posibilitatea, pentru cei care doresc, să privească stelele din deșert, printr-un telescop!

Apoi se mai poate merge în croazieră  și vizită Eden Island, la prețul de 69 euro/persoană, merită din plin, este ca în Maldive, o priveliște de vis. Insula Eden este new entry în peisaj! Este deschisă turiștilor de maxim 4 luni și considerată un fel de Maldive datorită apei cristaline și limpede și a peisajului de pe insulă! Se ajunge acolo cu barca din Marina Bay Hurghada, într-o oră.

Eden Island are standarde ridicate față de celalalte două insule, Orange Bay și Paradise Island, deoarece primește un număr limitat de turiști, 120  de persoane, față de Orange Bay unde pot fi 500 de turiști. Prânzul este servit pe insulă și este calitativ, băuturile sunt incluse în prețul excursiei, adică în 69 euro de persoană, pe celelalte două insule nu ai aceste facilități.

Se mai poate vizita Luxor + Templul Karnak, la prețul de 95 euro /persoană.

De ce anume ar trebui să ne temem când mergem în Egipt?

Egiptul este o destinație sigură, trebuie doar să avem grijă la apă, se folosește pentru băut, spălat pe dinți și spălat fructe – doar îmbuteliată.

Cât de bună este conexiunea la internet în Egipt?

Din aeroport se pot cumpără cartele de internet la prețul de 15 euro.

Câți turiști merg pe an în vacanță în Egipt?

7 milioane de turiști, din lume, merg pe an în vacanță în Egipt! În 2019 au fost maximum 9 milioane de turiști. Din România nu avem statistici.

Articolul Egipt, destinația sold out pentru Revelion! Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o vacanță la cald, ca să mergi pe urmele faraonilor! apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Dora Bazavan

error: Continutul este protejat!