Două ”prințese” de oraș s-au bătut într-un restaurant! A fost nevoie de intervenția bodyguarzilor

Un scandal de proporții a zguduit „lumea bună” din București! „Turbo Prințesica” ar fi fost agresată de Larisa, zisă „Vecina”, chiar într-un local din Herăstrău. CANCAN.RO are toate detaliile „păruielii” și vi le prezintă în exclusivitate. 

În ultima perioadă, „bătăliile” din lumea mondenă sunt tot mai des întâlnite, mai ales prin localurile de marcă. Recent a avut loc o astfel de confruntare de gradul 0, între două dive cu mare „potențial”. Este vorba de nimeni altele decât „Turbo Prințesica” și de Larisa, cunoscută drept „Vecina”.

Potrivit surselor D.A.S. categoria A, cele două s-au „păruit” atât de tare, încât a fost nevoie de intervenția bodyguarzilor. Martorii prezenți la scandalul din Capitală au vorbit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, despre cele întâmplate.

„Aflată în local, Larisa (n.r. „Vecina”) a scuipat-o pe Turbo Prințesica și a sărit la bătaie. S-au certat ele două, le-au scos bodyguarzii afară. În trecut au fost cele mai bune prietene, așa că e ciudat că a sărit la bătaie Larisa”, au dezvăluit sursele noastre, care au fost martorele scandalului șocant dintre „Turbo Prințesica” și Larisa „Vecina”.

Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Articolul Două ”prințese” de oraș s-au bătut într-un restaurant! A fost nevoie de intervenția bodyguarzilor apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Maria

error: Continutul este protejat!