Dorian Popa, adevărul despre relația cu Alina Eremia. Au format sau nu cei doi artiști un cuplu

Alina Eremia și Dorian Popa au fost doi dintre cei mai iubiți actori încă de la debutul lor pe micile ecrane. Este cunoscut faptul că vedetele au jucat într-un renumit serial, iar de atunci până la succes a fost doar un sigur pas. Artiștii au format un cuplu în fața camerelor, deși la acel moment fanii celor doi i-au încurajat să ducă povestea și în viața reală. Recent, în cadrul unui interviu, frumoasa blondină a dat cărțile pe față și a explicat cum au stat de fapt lucrurile.

Mulți dintre fanii celor doi s-au întrebat de-a lungul timpului dacă Alina Eremia și Dorian Popa au format un cuplu și în viața reală. Artistul a declarat în urmă cu ceva timp că acest lucru nu a fost posibil pentru că și-au impus limite și nu s-au aruncat cu capul înainte.

”Chimia dintre noi ar fi putut chiar să fie la un moment dat, însă profesionalismul cu care am fost crescuți ne-a învățat că este bine să încercăm să păstrăm scânteia acolo, pe platouri, și, dacă nu suntem 100% siguri că putem aduce scânteia și în realitate, să nu stricăm magia de la filmări”, a spus Dorian Popa în urmă cu ceva timp.

Mai mult decât atât, artistul explica faptul că amaândoi erau la o vârstă destul de fragedă pentru a se implica sentimental într-o relație, iar la momentul acela cariera era pe primul plan.

”Atunci, nefiind sigur, la o vârstă fragedă – aveam doar 21 de ani –, că pot avea o relație cu Alina care să nu pericliteze deloc rolurile, nefiind siguri amândoi, de fapt, am decis să rămânem doar parteneri de filmare și extrem de buni iubiți fictivi”, a mai zis el.

Câți bani câștigă Dorian Popa într-o lună!

În doar o lună de zile, Dorian Popa a reușit să strângă o sumă frumușică din pasiunile sale, mai ales din intrările de pe Youtube. Astfel că, într-o lună de zile, Dorian Popa a reușit să strângă chiar și 10.000 de dolari, postările sale ajungând la 21.8 milioane de vizualizări. Ultima melodie scoasă de Dorian Popa, ”Înoată Cheluțu”, a strâns 9,1 milioane de vizionări pe platforma Youtube, în doar două săptămâni.

„Se tot întreabă lumea dacă fac videochat sau filme porno. Eu muncesc, fraților. 24/7”, a spus Dorian Popa pe social media. De asemenea, artistul mai este plătit și pentru contractele de imagine și pentru cele de plasare de produse.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Dorian Popa, adevărul despre relația cu Alina Eremia. Au format sau nu cei doi artiști un cuplu apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa:

Beauty & Style, Parenting, Life, Rețete & Diete, Entertainment, News

Ciao.rohttps://ciao.ro/feed/
Author: Hermina Hagianu